Indsamling
Hjælp Solveig hjem til Danmark
Søde Solveig faldt på hendes ferie og sidder nu i Tunesien og skal selv betale for, at komme hjem til Danmark igen.

Vi Heidi og Søren vil gerne hjælpe Solveig, som vi mødte på vores dejlige ferie i Tunesien.

Solveig er en sød,humørfyldt og hjælpsom ældre dame, der bor i Ebeltoft.

Solveig nyder, at rejse og gerne tage foto for andre, samt hjælpe hvor hun kan.

Desværre for Solveig ville hun hjælpe rejsekammerater med, at få pandekager, da hun falder på hotellets marmorgulv og slår hendes knæ,ankel og hånd.

Heldigvis for Solveig kommer hun på hospitalet, hvor de konstaterer flænge i højre knæskal, læssion af ledbånd i venstre ankel, revne i højre finger og et kraftigt slag på venstre hånd.

Desværre for Solveig havde hun ikke helt styr på forsikring, hvad hun troede, hun havde, men det gør så nu, hun selv skal afholde alle udgifter til læge og hospital, samt fly hjem. Solveig havde rejseforsikringer, de virkede blot ikke i dette tilfælde, da de var til Europa og Tyrkiet, så der var sket en "smutter" da Tunesien kræver verdensrejse.

Prisen Solveig har fået indtil nu er ca. 100.000kr for behandling, hospital ophold og hjemrejse, så hun er meget taknemmelig, for alle bidrag, uanset størrelse.

Grunden til vi forsøger, at hjælpe Solveig er: vil kan alle stå i denne uheldige situation, hvor vi troede vi har styr på alt, og så alligevel var det ikke helt sådan. 

Vi kan alle lave en lille ubetydelig fejl, men med store økonomiske konsekvenser, blot fordi man er uheldig, var solveig ikke kommet på hospitalet, havde hun været med flyet hjem til DK igen, nu sidder hun dernede i Tunesien, i dejlig varme..... men ønsker alt, at komme hjem, hvor kommunikationen også er iorden.

Derfor vil vi gerne hvis vi alle kan stå sammen og hjælpe lidt, som det gamle ordsprog: mange bække små, gør en stor å.

Dette vil være en stor hjælp for Solveig som ene og pensionist.

På forhånd tak Heidi og Søren

Caremakeren er oprettet i Solveigs navn, da vi bor langt fra hinanden og hun selv skal kunne tilgå siden.

Del gerne på fb og til venner


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk