Indsamling
Hjælp Rosa i kampen mod Borrelia.
Rosa blev nægtet behandling for Borrelia i Danmark. Hjælp hende med at få behandling i udlandet. De har hjulpet mange børn med Borrelia. Rosa skal have sin barndom tilbage.

Hjælp Rosa i kampen mod Borrelia,

 

Vores datter Rosa på 10 år blev bidt af en flåt i sommeren 2015, hun fik efterfølgende en klassisk rød ring omkring biddet. Vi kontaktede vagtlæge og egen læge(som fik forelagt billede af selve biddet). Lægerne valgte ikke at give antibiotika, da det røde ring omkring biddet, i deres øjne, ikke var "slemt nok"(vi har efterfølgende erfaret, at hvis man har en rund ring omkring et flåt bid, er man 100% inficeret Borrelia). Det vidste vi ikke dengang. 

 

Hun begyndte ca. 3-4 mdr efter at få ondt i nakken, skuldre, blev svimmel, fik influenzasymptomer, føle forstyrrelser i fingre og hofte, nattesved, hovedpine, alt sammen symptomer på Borrelia.

Rosa kom til udredning på Hospitalet, og blev tjekket for mange ting, inklusiv Borrelia, da vi havde en mistanke om at hendes sygdom kunne være Borrelia. Hospitalets prøver kom tilbage negative - og derfor ingen behandling. 

Derfor tog vi sagen i egen hånd, da Rosa fik det værre og værre, og  opsøgte en  privatlæge og fik taget nye blodprøver for Borrelia og andre Co.infektioner, som blev sendt til tysk laboratorie, disse prøver kom tilbage positive. Hun fik derefter behandling med antibiotika og vitaminer. Men da Rosa kom meget sent i behandling, er hun langt fra rask endnu. Derfor søger vi hjælp fra en læge som er ekspert i Borrelia og de mange Co. infektioner der desværre følger med en så kompleks sygdom. 

Rosa er rigtig dårlig hver dag, vi tager en time af gangen, dette er selfølgelig gået udover Rosas skolegang,hun har næsten ikke været i skole det sidste år. Hun savner, at kunne det samme som hendes vennner kan, hun savner en normal hverdag. Men dette er lang fra tilfældet da daglige smerter forhindrer hende i, at være med på lige fod med hendes kammerater.

 I både Polen og Tyskland er de længere fremme i behandlingen af Borrelia, end herhjemme. Vi søger derfor økonomisk støtte til at få Rosa behandlet i udlandet. - .Vi har desværre ikke selv de økonomiske midler til selv at betale for en sådan behandling, det koster mellem 50.000-180.000 kr.

Rosa har 2 andre søskende, som er blevet "sat i baggrunden" pga Rosas sygdom og det presser generelt vores familie enormt meget. Så vi ville være ekstremt taknemmelige for enhver støtte eller hjælp til Rosas behandling i udlandet.

Rosas far er lærer, jeg arbejder deltid i butik. 

Der er mange andre danskere, også børn, der har fået stor hjælp i Tyskland og Polen, så vi ved det hjælper.

Al hjælp ville være fantastisk - i må også meget gerne dele Rosas historie på diverse sociale medier - både til at hjælpe Rosa,men også for at få en øget opmærksomhed på den desværre voksende Borrelia epidemi. 

Mange kærlig hilsener

Rosa og hendes familie Smilla, Aliyah, Johnny og Henriette

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk