Indsamling
Hjælp politimand Jespers familie
Jesper blev skudt i tjeneste for politiet, hvilket efterlader et uendelig dybt hul i familie og pårørende

Vores allesammens Jesper

Jesper har altid givet sine medmennesker så meget, meget mere end han fik igen. Han har været med til at forme utallige unge danskere. Jesper har været ved det danske politi i over 18 år, samt en af Danmarkshistoriens bedste karatekæmpere. Han havde ingen stopknap, Jesper kendte kun én retning og det var fremad. Alle der kendte Jesper kan nikke genkende til, at han aldrig ville give op, ej heller når håbet var mindst. Så det er med sikkerhed for familie og pårørende, at Jesper gjorde alt hvad han kunne i denne sidste kamp. Det var desværre ikke nok til at stoppe denne tragiske handling.

 

Derfor skal vi huske Jesper som den leder, fighter, mentor, coach, familiefar og ven han var. Han følger med hvad vi alle laver indtil vi alle er samlet igen inden længe. Smil op til ham og lad ham vide at vi tænker på ham. I denne tid går alle vores tanker ud til hans familie som er efterladt af et dybt hul af deres manglende søn, mand og far. Jesper har altid fyldt meget i rummet da han er en evig-glad karakter som spreder humor blandt sine medmennesker. Jespers familie skal være stolte over alt hvad han har udrettet i sin tid her på jorden. Han har haft enorm stor indflydelse på unge danskere under hans vinger, både inden for karatens verden, og tiden som skolelærer. 

 

Formål med indsamling

Jesper er far til en fantastisk søn og en bedårende datter. De går nogle rigtig svære år i møde uden deres far til at hjælpe dem på vej. Indsamlingen vil gå til en lukket konto til de to børn, så de har mulighed for at stå stærkere oven på denne begivenhed, når de bliver myndige.

 

Hvad betyder din støtte?

Enhvert beløb vil være yderst taknemmeligt som støtte til børnene. Hvis vi alle bidrager med et par kroner, så kan det have en enorm effekt på familien, hvis arbejdsliv og motivation, helt forståeligt, ikke fungerer optimalt i denne periode. Jesper har altid givet mere end han fik, så nu er det vores tur til at hjælpe ham og hans familie videre i denne svære tid.

 

Sov godt til vi ses igen, vores allesammens Jesper. 

 

NB. Familien har givet tilladelse til at starte denne indsamling, med ene formål om støtte til børnene.

 

 OPDATERING (14/12/2016)
*Ved "ubeskåret" betyder: det fulde indsamlede beløb efter fratukket gebyr fra Caremaker, samt gebyr fra overførsel til pengeinstitut og/eller andre gebyrer i forbindelse med udbetaling af det indsamlede beløb.

**Emil Vøhlert har ikke modtaget nogle former for bidrag andre steder end i gennem denne indsamling på Caremaker. 

 

 

http://www.mynewsdesk.com/dk/rigspolitiet/pressreleases/politimand-fra-albertslund-er-afgaaet-ved-doeden-1684528?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=current_news


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk