Indsamling
Hjælp papegøjer
Papegøje/fugle hotellet er et plejehjem for papegøjer/fugle som mangler et hjem. Det er vigtigt at støtte papegøje/fugle hotellet for at der forsat er et sted for papegøjer/fugle uden hjem eller papegøjer/fugle der er har været udsat for mishandling. Støt dette fantastiske sted for papegøjer og fugle


Papegøje/fugle hotellet har brug for støtte til bure, foder og dyrlægeregninger. Papegøje /fugle hotellet har brug for en økonomisk indsprøjtning for at kunne forstætte det vigtige arbejde for at hjælpe papegøjer i nød.

Papegøje/fugle hotellet  er et tilbud til papegøjer der mangler et permanent hjem sammen med artsfæller. Livskvalitet står øverst på vores liste, og derfor har vi skabt et miljø hvor fuglene lever i flok, på tværs af arterne, i fred og fordragelighed.

Fugle stråler af livsglæde, og de små kanariefugle sidder side om side med de store papegøjer, uden problemer. Nøgleordet er plads nok, og derfor fylder Papegøje/fugle hotellet ikke bare op. her skal være plads nok til alle, plads nok til at fuglene ikke bliver territoriale og skaber ufred.

Papegøje/fugle hotellet modtager papegøjer/fugle, man af en eller anden grund ikke kan beholde. Nogle af vores papegøjer/ fugle stammer fra dyreværns sager, andre fra dødsboer, ændrede familieforhold, skilsmisser og hvad der ellers kan være af grunde, til at man må give sin papegøje/fugle væk. Fælles for dem alle er, at her bliver de boende til den dag de dør af alderdom.

Papegøje/fugle hotellet drives af anita larsen  med midler fra donationer og med frivillig arbejdskraft.

 

Kære alle

Del denne Indsamling på Facebook, internettet og andre spændende steder :o)

Papegøjehotellet har brug for din støtte!


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk