Indsamling
Hjælp Nordisk Revy 2019
Nordisk Revy på Aarhus Universitet har brug for hjælp til at opsætte årets revy!

Lidt om Nordisk Revy 
Vi er en lille revyforening fra Nordisk Sprog og Litteratur på Aarhus Universitet, der skal i gang med opsætningen af Nordisk Revy 2019. Vi er et mindre studie, og har derfor ikke særligt mange midler til rådighed. Vi har brug for al den hjælp vi kan få her i opstartsfasen.

For at fortælle lidt om os, er vi en frivillig og helt igennem studenterdrevet revy. Hvert forår har vi tradition for i fællesskab at skrive, producere og komponere alle elementer af forestillingen som løber af stablen i april måned. Revyen fungerer som samlingspunkt for undervisere, studerende og andet godtfolk til tre tætpakkede forestillinger, hvor øllene er billige, humoren rammende og musikken tilpas høj. Vi mener, at revyen er med til at skabe rammen om et fællesskab, som ellers kan være svær at opnå på et universitet, fordi undervisningstimerne er få og læsemængden stor.

Vi mener, at det for publikum såvel som for de medvirkende er vigtigt at få oplevet sådan et fællesskab på Nordisk, hvor især sketches omkring studielivet/undervisere/kendte forfattere osv. kan være med til at skabe tilhørsforhold og en følelse af et ”os”.

Vi synes det er værd at støtte op om en flok studerende, der er villige til at lægge store kræfter i et fælles tiltag, som universitetet ikke tilbyder os.

Donerer man fra firma på mindst 1000kr. vil man blive anset som sponsor, og blive reklameret for i vores program, og til vores forestilling.

Men selv den mindste hjælp vil blive modtaget med kyshånd.  

Mange venlige og håbefulde hilsner, alle folkene bag Nordisk Revy 2019

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk