Indsamling
Hjælp Morten med at indfri hans drømme.
Morten er efterladt af systemet efter to voldsomme overfald. Hjælp ham, i hans kamp for at vende tilbage til et værdigt liv.

Mød Morten! Han er efter to svære overfald, der indebar voldsomme skader på tænder og kæbe, foruden ar på krop og sjæl, parkeret af systemet og afventer slagsmålet om, hvem der skal betale for hans tandoperation. Foreløbigt har det taget 4 år, han har udsigt til at vente 2 år mere, og muligvis får han aldrig den operation det kræver. 
Sådan taber systemet mennesker på gulvet, når man insisterer på at slås om hvem der skal betale regningen, i stedet for at give dem den hjælp de har brug for. 
For Morten har det betydet, at hans liv er sat på pause.
Vi tror på det modsatte - at investere i mennesker, så de kan forfølge deres håb og drømme.

Morten er både psykisk og fysisk ramt ovenpå de to overfald for 8 år siden, men har fået modet på livet tilbage.

Morten har behov for at få en operation af sine tænder, for at kunne fungere normalt. Udover voldsomme, daglige smerter vil han gerne kunne være den bedste udgave af sig selv overfor hans 8 måneder gamle datter og hans kæreste.

En tandoperation til Morten vil gøre en kæmpe forskel for ham, ifht. at kunne indfri de håb og drømme han har for fremtiden.
Sammen er vi nået et stykke af vejen, og vores kamp for, og med Morten stopper ikke her. 
Vi tror på oplevelsesrehabilitering og på at investere i vores udsatte medborgere.
Vi tror ikke på kassetænkning, og på at skære i ydelsen til disse mennesker.

Følg vores kamp for at hjælpe udsatte medborgere tilbage til livet:

The Back To Life Project

eller

https://www.facebook.com/TheBackToLifeProject/?fref=ts


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk