Indsamling
Hjælp min søster med PTSD!
Hjælp min søster med at få sin HF uddannelse - kommunen vil ikke hjælpe!

Hjælp min PTSD ramte søster med at få sin HF uddannelse - kommunen vil ikke hjælpe!

Min dejlige lillesøster, Frederikke, var en elitecheerleader på det danske landshold og opnåede at vinde en sølvmedalje til VM i USA. Men i 2015 lagde hun sig på operationsbordet for at få opereret sin hofte for hoftedysplasi, hun vågnede under narkosen i 1,5 time uden at kunne trække vejret og var tæt på at miste livet. Dette udløste slem PTSD hos min søster, på trods af dette ville patienterstatningen ingen erstatning give til min søster. To år senere får Frederikke konstateret 4 blodpropper, 1 i armen og 3 i lungerne - dette sker i starten af Frederikkes sidste år af sin HF uddannelse. Frederikkes liv har de sidste par år foregået ind og ud af hospitalerne og fra jul sidste år har det betydet flere indlæggelser på den lukkede psykiatriske afdeling pga hendes ubehandlede PTSD, hun var en af gangene tvangsindlagt på den lukkede afdeling i 6 uger. Nu står Frederikke i den situation at kommunen ikke vil støtte hende økonomisk, fordi hun ikke kan klare sin HF uddannelse på 23 timer om ugen, der vil gøre hende SU berettiget. Lægerne, psykologerne og andre fagfolk har lagt en plan for hende, der gør at hun kan klare at fuldføre sin HF uddannelse, 12 timer om ugen de næste 3 år. Men kommunen støtter med ingenting. Min søster har derfor de næste 3 år en indtægt på 0 kr. om måneden til at forsørge sig selv.

 

Hvad har Frederikke brug for støtte til?

Jeg ønsker at kunne indsamle 110.000 kr. til min lillesøster der vil gå til at forsørge hende de næste 3 år, så hun kan fuldføre sin uddannelse og betale for sine udgifter. Frederikke skal selv betale for fagene der koster 450 kr. Pr. Stk. Hun mangler 6 fag. Derudover vil hun heller ikke længere få tilskud til bussen, som andre unge får i form af et ungdomskort. Nu skal hun betale 500kr om måneden på bus. Derudover har hun udgifter til transport til og fra hospitaler i Skejby, Silkeborg og Horsens, hvor hun har behandlinger til hendes psykiske og fysiske tilstand. Hun har NADA behandlinger, akupunktur og massage for PTSD ramte til 500kr pr gang. Min søster har ligeledes udgifter til smertestillende medicin, sovemedicin og blodfortyndende medicin. I øvrigt drømmer Frederikke om at komme tilbage på landsholdet, og til VM i USA igen (hvis hendes fysiske og psykiske tilstand er i stand til det) et beløb der svarer til 12.000kr.

 

Hvad vil denne hjælp betyde for Frederikke?

Det vil betyde at min søster kan få den værdighed hun fortjener, efter alt hvad hun har været igennem, og økonomisk set vil det give Frederikke en stor frihed og give hende livskvaliteten tilbage når hun selv kan træffe sine valg, eftersom andre har truffet valg for hende de sidste 3 år. Min søster har en drøm om at kunne bidrage til samfundet ved at få sig en uddannelse, og et job hun kan klare. Hun ønsker ikke at være fuldt ud afhængig af vores forældre de næste 3 år til hun er 22 år. 

 

Hjælp os med at få min lillesøster Frederikke tilbage til sit normale liv igen.

 

TV2OJ har lavet en artikel og et indslag omkring min lillesøsters situation på følgende link:

https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/frederikke-vil-fuldfoere-sit-studie-faar-kun-penge-hvis-hun-dropper-ud

Alt hjælp modtages med stor taknemmelighed, del gerne på alle sociale medier.

Mvh, Josefine, Frederikke's storesøster. 

 

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk