Indsamling
HJÆLP MIN MOR - SYSTEMET SVIGTER HENDE
Hjælp os!

KORT BESKRIVELSE

Hej alle sammen. 

Mig og min datter på 10 år har virkelig brug for jeres hjælp til min mor/hendes mormor. 
Sidste år fik min mor et hjertestop hvilket kunne have været undgået. Hun begyndte at føle utilpas op til flere gange, hun besøgte lægen hver gang, men fik af vide, at hun bare skulle tage hjem og drikke et glas vand og slappe af. 

En aften får hun det rigtig skidt, så min datter og jeg kører hende til vagtlægen, han måler hendes blodtryk og fortæller hun skal tage til lægen næstfølgende dag. 

Det gør vi så, men lægen fortæller hende atter en gang, at der intet er i vejen og det er normalt med sådan et højt blodtryk nogen gange. 

Senere på dagen fortsætter min mor hendes aktive liv og går ud og arbejder i haven, hun begynder at få det skidt igen, så hun går ind og ligger sig lidt. Kort tid efter rejser hun sig op da hun bliver rigtig svimmel, hun når at ringe til hendes mor som boede 500 meter fra hende.

Da min mormor ankommer hos min mor, ligger min mor død i soveværelset. Min mormor ringer 112 og de kommer inden for 10 minutter. Min mor havde fået et hjertestop. De genopliver hende, men hjertet svigtede igen. Hun kom i en helikoper og blev fløjet til OUH. I helikoptoren havde hun fået ydeligere et hjertestop. Heldigvis genoplivede de hende alle gange.

Grunden til hjertet stoppede, var fordi hendes hovedpulsåre var forkalket, og lægerne i Odense var i chok over, at hendes egen læge havde sendt hende hjem alle gange uden at tjekke hende ordenligt. 

Et år efter lider min mor nu af dødsangst, hun har daglige smerter i hendes led, hun har solgt hendes hus, hun sover rigtig meget da hun ikke kan holde ud at være i hendes krop, bor nu i en lille lejlighed uden have og hun har fået et alkoholmisbrug og er blevet psykisk syg. Det danske system vil ikke hjælpe hende med at komme på et behandlingshjem for alkoholikere, og gentagende gange fortæller hendes læge hende, at hun skal tage hjem og slappe af når hun føler sig utilpas. 

Min datter er utrolig ked af, at hendes mormor har ændret sig så markant og forstår ikke hvorfor ingen vil hjælpe hendes mormor. 

Vi søger derfor om en indsamling til min mor, så hun kan komme på et behandlingshjem ved Alfa Fredensborg, hvor hun kan få den rette hjælp til både hendes misbrug og hendes dødsangst. Og vigtigst af alt, så min datter får hendes livsglade mormor tilbage. Vores hjerter holder ikke til at miste hende igen :-( 

I kan også overføre via MobilePay på: 21-90-28-78

I må meget gerne dele dette opslag på de sociale medier. Håber så meget på I vil hjælpe os med at komme igennem det her. 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk