Indsamling
Hjælp min Kenyanske ven José!
Min ven José har brug for din hjælp. Han bor i Kenya og drømmer om en bedre tilværelse!

Hej. Mit Navn er Carl Emil jeg er 22 år gammel. For ca halvandet år siden, var jeg i Kenya, hvor jeg arbejdede på et børnehjem, som frivillig. Under mit ophold mødte jeg mange ekstremt søde og velbegavede mennesker. Men en fyr ved navn Jose, var et helt specielt menneske. Han var inspirerende, åben og insisterede på at vise mig "det rigtige Kenya". Vi blev hurtigt rigtig gode venner, og jeg blev hurtigt klar over hans svære situation. Han var selv opvokset på et børnehjem, da begge hans forældre døde da han var et spædbarn. Alligevel har han klaret sig, stort set alene og er selv frivillig på flere forskellige børnehjem samt lokalsamfund den dag i dag. 

Han drømmer om at gøre en forskel, men har selv svært ved at trives i det barske Kenyanske samfund. Han drømmer om at starte sit eget taxi selvskab, hvilket er en rigtig god måde at tjene penge på i Kenya, og måske en dag drive sit eget børnehjem. 

Pt. Tager han alle de jobs han kan få, f.eks at vaske biler. 

Det er sjældent man møder mennesker, der på trods af en ualmindelig hård tilværelse. Alligevel vil give alt hvad de har til andre mennsker. Hjælpe andre mennesker uden at kræve noget igen. Derfor synes jeg, det er på tide at min gode ven, får lidt tilbage for engangs skyld.

 

Derfor har jeg sat beløbet på 10.000 kr. Hvilket udelukkende skal gå til et motorkøretøj. Hvis det satte mål, ikke nås. Går pengene naturligvis til et tilskud til formålet. Så Jose på sigt kan købe sig en bil. 

HVILKEN FORSKEL GØR DET

Jeg ved godt, denne indsamling kun er til et "enkelt" menneske. Men jeg synes det er en unik måde at kunne hjælpe på. For hver krone tæller og gør en direkte forskel til et menneske, der virkelig har brug for det og som aldrig vil tage det forgivet. 

Samt til et mennske jeg personligt selv kender, som virkelig fortjener noget hjælp. 

Alle der bidrager er naturligvis også velkomne til at følge med i resultatet eller spørge mere indtil Jose eller mig, hvis i vil høre mere om selve projektet eller lign.

I er velkomne til at skrive til mig på Facebook.

https://www.facebook.com/carlemilr


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk