Indsamling
Hjælp min elskede kræftsyge kæreste
Stine er uhelbredeligt syg med kræft. Lad os stå sammen for Stine og hjælpe hende tilbage til livet med den rette kræftbehandling i Tyskland

Jeg hedder Titan og mit livs kærlighed, Stine, er uhelbredeligt syg af kræft. Nu samler jeg ind, så hun kan få den bedst mulige behandling i Tyskland.

Tredje gang med kræft

Jeg kan ikke leve uden min fantastiske kæreste, Stine. Derfor er jeg nødt til at række ud til jer. Stine har en helt vild historie. Stine er kun 32 år og det er allerede 3. gang hun får beskeden: "Du har kræft". Det virker bare så uretfærdigt og meningsløst for mig.

Da Stine var 20 år gammel, fik hun konstateret lymfekræft. Hun var igennem et langt behandlingsforløb med stråler, angst, kemo og operation.

Knap 10 år efter fik hun så konstateret brystkræft (november 2014). Det var igen et kæmpe chok, og hun fik fjernet sit højre bryst og fik kemobehandling i et halvt år. Nu var det endelig slut, tænkte vi.

Kræften kom igen

I sommer kom kræften igen. Denne gang med spredning til knogler og bløddele. Stines kræftsygdom er aggressiv og hendes krop reagerer ikke på den kemobehandling, hun får. Det er noget skidt - ja faktisk vanvittigt alvorligt. Derfor må vi tænke ud af boksen og forsøge at få hende i behandling i udlandet.

Medstifter af ‘Ung Kræft’

Stine var med til at starte netværket for unge med kræft, ‘Ung kræft’ og hun har været frivillig i næsten 10 år og kæmpet for, at andre unge med kræft skulle have rettigheder og et sted at gå hen. Jeg ved, at hun har inspireret, støttet og snakket med rigtig mange unge med kræft og hun brænder for at gøre en forskel for andre unge. Nu har hun selv brug for hjælp. Hun har brug for at få igen af alt den karma, hun har givet verden.

Alt falder sammen - men vi kæmper

Det har slået mig helt ud, at Stine skal kæmpe så hårdt igen og at hendes behandling ikke virker. Prognosen er ikke god og det er bare så frygteligt. Men hun kæmper. VI kæmper.

Lige nu kæmper Stine - udover med sin sygdom - med voldsomme smerter og det store psykiske pres, det er at gå igennem alt det her.

Vores verden er igen faldet fra hinanden, og det ser sortere ud end nogensinde før. Vi vil bare gerne leve. Få børn. Følge vores drømme. Sammen. Men alt det er urealistisk nu. Vores fremtid er usikker - Stines liv er usikkert - og det skræmmer mig helt vildt.

Jeg vil gøre alt (!!) for at hjælpe min kæreste tilbage til livet, men jeg har hårdt brug for midler til at give hende den behandling i udlandet, hun har brug for og fortjent.

For denne hjælp, vil jeg igen være jer evigt taknemmelig.

Behandlingen

De indsamlede midler skal gå til kræftbehandling i Tyskland, konsultation hos specialister i Finland, osteopati, cannabisolie mod smerter, kost – og vitamintilskud samt omkostninger, der relaterer sig til Stine's sygdomsforløb. Det er enormt dyrt og vi har ganske enkelt ikke ressourcer til at bare tilnærmelsesvist, at kunne dække omkostningerne.

Vi har sat et mål til at starte med, men det kan hurtigt vise sig at ændre sig, da vi selvsagt har svært ved at forudse, hvordan det hele udvikler sig og ikke har nogen anelse om tilslutning til det her projekt.   

Men hvis der viser sig at være penge i overskud efter behandlingen, så vil det overskydende beløb gå til ‘Ung Kræft'.

Alt er en hjælp

Vær gerne kreativ! Hvis du alligevel arrangerer en støttekoncert eller sælger ud af dine gamle loppefund, så kan en procentdel af overskuddet også gå til indsamlingen. Alle kroner og ører hjælper!

Lad os stå sammen

Del gerne alt det, du vil! Jo bredere budskabet når ud jo bedre. Brug Facebook, Twitter og hvad du ellers kan finde på. Hvis du har brug for en mail er det: titan1986@gmail.com

Vi har brug for al den hjælp vi kan få!

Lad os stå sammen for Stine <3


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk