Indsamling
Hjælp mig til VM i Canada
Drømmen om at bytte min EM sølv, til VM guld

Mit navn er Kirstine Godskesen og jeg er 25 år gammel. For 5 år i træk er jeg udtaget, til at skulle repræsentere Danmark ved VM/EM i 3D bueskydning. Sidste års EM udløste en Sølvmedalje og til VM i 2017 opnåede jeg en 4 plads med hold og kvalificerede mig som nr 4 individuelt. 

Turen til Canada - Alberta hvor VM, i år bliver afholdt er langt fra gratis. 

For at komme afsted, har jeg desværre brug for hjælp. Da min sportsgren ikke er ret udbredt er der desværre ikke meget støtte fra forbund eller Team Danmark.
Turen vil alt i alt løbe på den anden side af 20.000 kr.

Hvis jeg ikke får indsamlet nok penge, har jeg ikke mulighed for at skyde mig til en podieplacering som jeg har en reel chance for!

 

Jeg har sat min indsamlingsbeløb til 15.000 kr da turen formentlig ender omkring de 25.000. Derudover mangler jeg lige det sidste reservegrej for at være helt klar til afgang. Hvis jeg ikke opnår mit indsamlingsbeløb, vil jeg bruge pengene til at deltage i EM i felt. Dette er dog en anden disciplin men her har jeg også en god mulighed for at tage medalje. Dette mesteskab bliver afholdt i Slovenien og er en meget billigere rejse. 

Hvis der bliver overskud, vil jeg gerne gemme beløbet til næste års mesterskab eller deltage ved begge mesterskaber i år.

 

Uden hjælp fra indsamlingen har jeg ikke mulighed for at komme afsted. Dette vil ærge mig meget da jeg har en reel chance for at komme på podiet. Hvis jeg ikke tager afsted vil chacerne for et Dansk damehold heller ikke være ligeså store. 

 

Hvis du vælger at støtte mig, vil jeg være meget taknemlig. Hvis du har et firma, reklamere jeg gerne med jeres logo på min landsholdsdragt, sammen med mine andre sponsorer. Derudover laver jeg altid reklame for mine sponsorer i forbindelse med stævner på de sociale medier. 

Hvis du/din virksomhed kender andre som vil hjælpe mig på min vej, så del gerne budskabet både på facebook og email.

 

Tusind tak for din hjælp!


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk