Indsamling
Hjælp til Michael Schultz' børn
Olivia på 2 år og hendes endnu ufødte lillebror har brug for din hjælp!
Tidlig lørdag morgen d. 7. December, omkom Falckredder Michael Schultz i en tragisk trafikulykke. På vej på arbejde kører han galt i en soloulykke.

Michael efterlader sig sin højgravide kone Louise og deres 2 årige datter Olivia. Alle der kendte Michael, ved at de to prinsesser var hans store kærlighed. Hans et og alt. Michael glædede sig også enormt meget, til at skulle være far for hans kommende søn. Dette nåede han aldrig. Nu må Michael kigge med oppe fra.

Michael arbejdede på Fredensborg Falckstation, hvor han var vellidt af alle sine kollegaer. Han har altid været en ildsjæl, når det kom til at hjælpe andre mennesker. Dette var ikke kun i sit job som Falckredder, men også de mange gange, hvor han har været udsendt, som soldat for Danmark. 

Michael knoklede altid for at kunne give sin familie, alt hvad de ønskede. For at Olivia og Lillebror stadig kan få hvad de ønsker af deres far, har vi nu lavet denne indsamling. De indsamlede midler vil blive brugt til ting, som børnene har behov for. 

Vi håber meget du vil hjælpe Michael Schultz' børn, Olivia og Lillebror via denne indsamling. 

Michael du er elsket og savnet af mange. Æret være dit minde. 

Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk