Indsamling
Hjælp Merete med at holde fast i livet
Min veninde Merete Andersen skrev i sidste uge den mest triste og rørende mail ud til venner og familie – brystkræften var vendt tilbage med endnu stærkere styrke.

Tripel-negativ brystkræft er en undertype af brystkræft, hvor cellerne hverken er følsomme over for antihormon eller anti-HER2-behandling. Det vil sige, at den medicinske behandling ikke kan målrettes mod de særlige kønshormonreceptorer eller HER2-receptorer. Det er den værste type brystkræft og i det danske sundhedsvæsen er eneste behandlingstilbud livsforlængende kemo.  

Livsforlængende kemo – hvad betyder det egentlig ? Direkte adspurgt var Meretes onkologs bedste eksempel en 81 årig kvinde der havde levet med kræften i 1,5 år med denne behandling.

Merete er 50 år gammel, selvstændig coach og alene mor til 2 dejlige piger på hhv. 17 og 21 år – hun har dermed brug for og fortjent mere tid på denne jord. Hun lever med succes af at hjælpe andre MEN nu er det hende, der har brug for at vi hjælper.

I Tyskland er de langt længere fremme inden for forskning og behandling af brystkræft. Merete har derfor taget kontakt til forskellige hospitaler og privatklinikker for at få deres råd og vejledning. Meldingen er klar vi kan IKKE kurere dig men vi kan hjælp med at holde kræften nede/indkapsle den så den ikke spreder sig. Hvilket er det essentielle – da kræften pt. ikke har spredt sig til andre organer.

Lægen i Tyskland sagde, at den gode nyhed er, at den kræft Merete har nu vil hun ikke dø af, den skal hun lære at leve med. Det vigtige er, at Merete kommer i hurtig behandling så kræften ikke spreder sig, da det vil tage livet af hende.

Behandlingerne i Tyskland går i sin enkelthed ud på at skabe et så dårligt vækstmiljø som muligt for kræftcellerne så nogle dør og andre hæmmes i deres mulighed for at dele sig og dermed spreder sig. Det koster dyrt at blive behandlet i Tyskland mellem 50 - 55.000 kr. om ugen. Merete har derfor brug for et sted mellem 300-350.000 kr. , da hun som selvstændig alene mor ikke har adgang til den størrelse penge.

Alle der har siddet på sidelinjen til et kræftforløb kender følelsen af ”Kunne jeg dog bare hjælpe”. Jeg har startet denne indsamling for at løfte noget af det økonomisk pres fra Meretes skuldre og være med til at sikre at hun får mange gode år sammen med sine piger.

Alle beløb modtages med stor taknemmelighed.

De varmeste hilsner

Nancy Fonskov.

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har brug for mere viden for at støtte det gode formål, tlf: 31798096.

P.S. Dele gerne budskabet på de sociale medier og via mail


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk