Indsamling
HJÆLP LINKOBAN BEKÆMPE KRÆFTEN
I oktober 2014 blev vores kære ven Ling Ly, aka Linkoban diagnosticeret med stadie 4 kræft. I løbet af det sidste år har hun været igennem intens behandling – uden resultater. Hun er her stadig – og kæmper stadig! Men de danske læger kan ikke tilbyde hende mere behandling. Det nægter vi at acceptere! Hjælp os med at hjælpe hende ved at donere til hendes videre behandling.

HJÆLP LINKOBAN BEKÆMPE KRÆFTEN

Vi har brug for din hjælp, og det haster! I oktober 2014 blev vores kære ven Ling Ly, aka Linkoban, diagnosticeret med stadie 4 kræft.

Kræften har været aggressiv og har spredt sig til hendes lymfe kirtler, hvilket betyder at den fortsætter med at sprede sig. Det sidste år har hun været igennem intens kemoterapi og stråling, uden resultater. Men Ling er stærk! Hun står stadig og kæmper stadig!

Men de danske læger har ikke mere behandling at tilbyde hende. Og det vil vi ikke acceptere.

Hun er nu ved at søge alternativ behandling i Tyskland, hvor hun vil modtage den nødvendige behandling hun har brug for, for at stoppe kræften i at sprede sig. Dette giver hende og os håb!

Vi håber I vil hjælpe os hjælpe hende ved at donere til hendes fortsatte behandling. Donationer vil dække alle udgifter i forbindelse med behandlinger, medicin og rejse omkostninger.

 

LINKOBAN & HENDES KÆRLIGHED TIL MUSIKKEN

Musik spille fortsat en stor rolle i Linkoban’s liv. Hun har brugt hver eneste vågne time i studiet, hvor hun har skrevet og indspillet nye sange – og har fortsat efter hun blev diagnoseret. Hendes intense passion for musik har altid været hendes primære motivation – og i endnu højere grad nu. Hun er uerstattelig som ven og hendes unikke stemme og persona er så vigtig.

 

MOBILE PAY BRUGERE

Brug Mobile Pay muligheden på 'Giv Bidrag' knappen

 

ANDRE MÅDER DU KAN HJÆLPE PÅ?

Alle beløb værdsættes og hjælper! Men hvis du ikke kan støtte økonomisk, vil vi sætte stor pris på at du deler denne donationsside.

Vis din støtte ved at donere og dele dette. Tusind tak!


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk