Indsamling
Hjælp kræftsyge Lisbet og hendes familie
Vores kære veninde Lisbet er mor til to og gift med Rachid. For to år siden blev hun ramt af en ondartet og aggressiv brystkræft, som hun kæmper indædt imod. I England har hun fået tilbudt en behandling kaldet NanoKnife, der kan stoppe knuderne i brystet, men den er dyr. Hjælp os med at hjælpe Lisbet og hendes familie til at vinde tid.

Vores kære veninde, Lisbet, er mor til to små børn på 3 og 6 år. Hun er gift med Rachid, og indtil for to år siden var hun Airline pilot. Men i august 2016 blev hun erklæret uhelbredeligt syg af brystkræft med spredning til knogler og lunger.

Lisbet er en sjælden, positiv sjæl, en bombe af liv og ikke mindst en fighter. Hun har hele tiden insisteret på, at den tid, hun har tilbage, skal være så god som muligt for hende og hendes familie. Derfor har hun brug for hjælp til at rejse penge til en behandling i England, der kan give hende noget mere tid sammen med dem, hun elsker.

Lisbet har selv sørget for at få behandling i Norge - og det virker, men der skal lidt mere til!

I Danmark er Lisbet blevet tilbudt kemoterapi, men det virker ikke på hende og forringer i høj grad hendes og familiens livskvalitet.

Lisbet startede sidste år på en behandling i Norge, der opbygger immunforsvaret, og det virker. Kræften i hendes lunger er næsten væk, rygraden heler, og hendes livskvalitet er væsentligt forbedret. Det har givet stort håb!

Men kræften i brystet er meget aggressiv og vokser fra dag til dag, så der skal handles nu, hvis den skal undgå at sprede sig igen.  

Derfor er der brug for, at hun kombinerer den immunforsvarsopbyggende behandling med en behandling, der kan stoppe knuden i brystet og den findes i England.  Behandlingen hedder NanoKnife og er en avanceret teknologi, der nedbryder kræften ved at sende elektriske impulser direkte ind i den aggressive tumor uden at skade raskt væv. Den koster 200.000 kr. inklusiv forundersøgelser og rejseomkostninger. 

Din støtte vil gå direkte til Lisbets behandling i England, og den vil skabe mulighed for, at Lisbet og hendes familie kan koncentrere sig om at være sammen og bruge deres kræfter på at hele.

Alt vil hjælpe også meget gerne udbredelsen af denne indsamling på sociale medier.

1000 tak fra Lisbets veninder

 

 

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk