Indsamling
Hjælp Katja og hendes familie.
Katja var i et alvorligt trafikuheld d. 8/4-18 og vi vil gerne hjælpe hende, ved at samle penge ind til at hjælpe hende og hendes børn med at lette dem økonomisk. Så de har den mindre bekymring.

KORT BESKRIVELSE

Vi som veninder vil gerne hjælpe Katja og hendes 4 børn. Katja som er enlig mor til 4 skønne børn var involveret i et alvorlitgt trafikuheld d. 8/4-18, og vi vil gerne hjælpe dem med at samle nok penge ind til at dække deres udgifter i forhold til det videre forløb med Katja, så hun kan komme ovenpå og give lidt hygge til hende og børnene når hun kommer tilbage.

Katja blev lagt i kunstigt koma d. 8/4 -18 efter et alvorligt trafikuheld på vej hjem til sine 4 børn og er i kritisk men stabil tilstand. 

Hun har brud på begge ben, skader i hovedet, indre blødninger på lever, pulsåre og milt, hun har fået en blodprop i hjernen, benene og tæer og det er endnu uvist hvilke bivirkninger det vil have på hendes fremtidige liv. Hun er ilde tilredt og kæmper for sit liv. Hun er en sej fighter, så vi er alle optimistiske og hepper på hende.

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

Katja's ene datter skal konfirmeres søndag d.15/4 -18, og det er allerede gjort klar fra lægerne, at det ikke vil være muligt for Katja at deltage eller overvære hendes datter konfirmation. Hvilket kun gør hele situationen hårdere for hendes familie.

Hendes datter ønsker at holde sin konfirmation på søndag og så holde noget så snart hendes mor er klar til det, men med en stram økonomi som selvstændig negleteknikker ved vi det ikke er muligt for Katja at opfylde dette. Derfor ønsker vi at lette deres liv lidt, både i forhold til datterens ønske om at have sin mor med, som en del af hendes konfirmation og for at hjælpe dem alle både under og efter denne forfærdelige oplevelse. 

Vi ved at penge ikke kan gøre op for den omvæltning der er sket i deres liv, men vi håber det vil kunne lette presset på dem, så de kan fokusere på at være en familie og støtte hinanden i denne svære tid, og tiden efter, med genoptræning, psykologhjælp osv.

Vi har valgt ikke at sætte et præcis beløb på indsamlingen, da vi ved at hver 1 kr. tæller for den lille familie og at Katja sætter pris på alt den hjælp som hun kan få.

HVILKEN FORSKEL GØR DET

Det vil kunne lette det økonomiske pres som familien er under og hjælpe børnene med at have mindre bekymringer for deres mor, så deres liv forhåbentligt ikke bliver påvirket mere end højst nødvendigt. Dermed kan vi sørge for at lade Katja fokusere på at komme sig,  fremfor at bekymre sig omkring det økonomiske.

Når Katja kommer til sig selv vil vi gerne hjælpe hende til den rigtige genoptræning og ved der i forbindelse med det også vil komme masse ekstra udgifter. Da lægerne ikke forventer hun vil være arbejdsdygtig i en længere periode, vil pengene også gå til at de kan få dækket deres udgifter så dette ikke skal være en ekstra bekymring.  

ANDRE MÅDER AT HJÆLPE PÅ

Hjælp Katja og hendes 4 børn så de kan fokusere med hinanden. Del denne indsamling med så mange som muligt så vi kan hjælpe denne lille familie. 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk