Indsamling
Hjælp Jamie til behandling i Frankrig
Indsamling til formål for min søn Jamie, der lider af børneeksem i svær grad og har akut behov for behandling.....

MELD JER IND I GRUPPEN HJÆLP JAMIE TIL BEHANDLING I FRANKRIG.

Mit navn er Djamilla, jeg er 28 år bor i Frederiksund med mine 2 børn Jamie på 3 år og Amilia på 1 år. Normalt beskræftiger jeg mig med salgsledelse, men har ikke arbejdet de seneste to år, grundet Jamies sygdom. 

Sygdommen påvirker Jamie på den måde, at hans lille krop konstant er i stressberedskab pga. kløe, smerter og svie. Det startede da Jamie var ca. 6 mdr. men så længe jeg ammede ham, kunne jeg holde det nede. Egen læge rådede til at amme ham så længe som muligt, så jeg ammede ham til han var 2 år gammel. Da jeg stoppede med at amme gik hans eksem bogstavligtalt amok. Han kom fra egen læge til hudlæge og hudlægen gav ham diverse hormoncremer, som gradvist blev optrappet, hvorefter hudlægen opgav og sendte ham videre til Hillerød hospital. Her forsøgte man sig med røde bade, binyrebarkhormon kur, antihestiminer og da det ingen effekt havde opgav man ham på også Hillerød og han blev igen sendt til hudlæge. Denne gang var det en ny hudlæge, som ligeledes sagde, at hun ikke kunne gøre nået, andet et at henvise til Bispebjerg hospitals hudafdeling med henblik på kemobehandling. 

Kemobehandlingen har jeg hidtil valgt fra, da det kan have alvorlige længerevarende bivirkninger, såsom barnløshed og immunitet overfor kemo på et senere tidspunkt i livet osv. Derfor forsøgte man sige på bispebjerg hospital med tjærre creme, hvilket Jamie ikke kunne tåle. Han reagerede ved at blive dårlig, gav ham ondt i maven, kastede konstant op og derfor kunne han ikke længere modtage den behandling. Sidste udvej i Danmark er altså derfor kemo - hvilket jeg ganske enkelt ikke kan forsvare at give ham, grundet de alvorlige bivirknerner. Det er SÅ svært et valg at stå med, da der samtidig ikke er garanti for, at kemoen virker.  

For en måneds tid siden var jeg så på apoteket, hvor jeg mødte en venlig apoteker, som fik utroligt stor medfølelse for Jamie og gik derfor i gang med at undersøge hvilke muligheder der vil være for behandling af ham i udlandet. Så næste gang jeg kom for at hente cremer havde hun fundet en klinik i Frankrig, som har enormt gode erfaringer med at behandle og kurere børneeksem. Andre danske børn har bl.a. været afsted. Nu hvor jeg står overfor denne problemnsting med behandlingen i Danmark og denne klinik i Frankrig, så har jeg valgt at sætte min lid til kliniken i Frankrig og derfor rækker jeg nu ud og spørger om økonomisk hjælp, da jeg ganske enkelt ikke har mulighed for at dække omkostningerne selv. 

Behandlingen tager udgangspunkt i et 3-ugers ophold, hvor man får egen læge og hvor de behandler med deres egne mineralbaserede produkter, som altså har vist fantastiske resultater for andre. Det fortjener Jamie også. Udgifterne til behandlingen løber op i ca. 150.000

Hele Jamies liv er centreret omkring sin kløe. Han klør sig selv til blods dagligt og har ganske enkelt enormt store smerter. Han får ikke sin nattesavn, da eksemen går amok, når kropstemepraturen stiger og kan ikke finde ro, men klør og græder bare. Vi smørrer 8-15 gange i døgnet og det fylder ganske enkelt alt.

Han er sjældent i børnehave og hver gang han kommer starter han på en frisk og bliver derfor aldrig helt rigtigt integreret, ligesom de andre børn er det. Heldigvis er han dog en social og imødekommende dreng, der elsker at komme med ud og har et par gode venner. Han kommer ikke med ud og oplever nye ting med de andre børn, men bruger i stedet tiden hos læger og på hospitalet. Derudover påvirker det lillesøster enormt - hun vågner om natten fordi han græder, kommer ikke altid i dagpleje og møder ofte senere hvilket betyder at hun ikke er med fra start og dermed ikke får samme leg og aktivering som de andre børn.

Det vil betyde alt for vores lille familie at få Jamie i behandling og vi vil sætte uendeligt stor pris på alle former for donationer- store som små. Du er naturligvis også velkommen til at dele indsamlingen på de sociale medier.

Tak fordi du tog dig tid til at læse vores historie.

Kærlig hilsen

Djamilla, Amilia og Jamie

* bliver der indsamlet mere end det fastlagte mål, skal de bruges til at skabe positive oplevelser fra Jamie i en eller barsk hverdag


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk