Indsamling
Hjælp Glenn til den rette træning
Efter at være blevet torpederet af en spritbilist i 2013, har Glenn kæmpet en brag kamp for at komme tilbage til livet og hverdagen - det gør han stadig og han har brug for den rette træning for at opnå dette.

Lørdag den 14. september 2013 klokken lidt i 9 om aftenen tog Glenn’s liv en voldsom drejning, da han blev impliceret i et trafikuheld. Glenn skulle køre to venner til en fest, da en spritbilist ville overhale tre andre biler i høj fart, i et højredrejende og uoverskueligt sving, og ender med at køre frontalt ind i Glenn’s bil. Ved sammenstødet slår han hovedet hårdt ned i bilens karosseri og pådrager sig et kraniebrud og bliver derfor svært hjerneskadet.
I mange måneder ligger Glenn i koma og svæver mellem liv og død på Rigshospitalet. Efterfølgende blev han overført til Hvidovre Hospitals særlige genoptræningsafdeling.

 
Juni 2014 rykkede Glenn til Kurhus i Dianalund og i maj 2015 fik vores mor ham endelig hjem og bo. Hun valgte atypisk at blive ansat til at passe Glenn hjemme – en hverdag der består af genoptræning på Neuroform flere gange om ugen, ridning, talepædagog, hjernetræning, svømning, og meget mere.
Glenn kræver hjælp 24/7 og de træner derudover dagen lang med alt hvad de laver – fra at tage tøj på om morgenen, til gangtræning rundt om huset og til at være med til at dække bord om aftenen. 

Træningen på Neuroform og alle de ekstra træningsinitiativer er meget vigtige for Glenn’s videre udvikling – han er kommet meget længere end de fleste havde forudset, men han har stadig langt endnu, og er derfor afhængig af at få den bedste træning. På nuværende tidspunkt vil kommunen ikke længere betale for Glenn’s træning på Neuroform og de betaler derfor selv for denne træning, samt for de andre initiativer.
De penge der bruges på træning nu, er penge de meget gerne vil bruge på at bygge en lejlighed til Glenn i gårdens længe, da Glenn er en voksen mand, der hver eneste dag peger mod sit gamle værelse undrende og ”spørger” efter det. At han sover i stuen nu er hverken til gavn for min mor eller ham.

Både Glenn og vores mor fortjener alt det bedste fordi de altid hjælper og har hjulpet andre hvor de kan, og fordi der er så meget viljestyrke bag de to at vi tror på Glenn kan gå hele vejen!
Før ulykken læste Glenn til landmand og hans brændende ønske er at komme op og køre traktor igen, og med den rette hjælp skal de nok nå dertil!


Alle der kender Glenn ved at han altid hjalp alle hvor han kunne og vi håber der er nogle der nu har lyst til at give ham en hjælpende hånd videre i kampen med den rigtige træning. Alle bidrag modtages med stor taknemmelighed!

 

Indsamlingen er anerkendt af Indsamlingsnævnet.

 

Bedste hilsner

Jack, Glenn’s lillebror og Julie, Glenn’s storesøster


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk