Indsamling
Hjælp enlig kræftramt mor til fire
Vores mor er uhelbredelig syg af kræft og vi har brug for din hjælp, så vi kan beholde hende i vores liv - så lang tid som mulig

BESKRIVELSE

Mit navn er Morten og jeg er 26 år gammel. Jeg har tre yngre søstre, og vi har en mor ved navn Lene, som desværre er blevet syg af kræft.

Mine to yngste søskende er hjemmeboende, og den ældste er pt på højskole. Vi har alle et meget tæt forhold til vores mor. Min ældste søster har næsten ingen kontakt til sin far, og jeg har aldrig mødt eller haft kontakt til min far.

Jeg er udelukkende opdraget med min mors værdier, og vi har et meget tæt forhold til hinanden. Med de midler min mor har haft til rådighed, kan jeg ikke ønske mig en bedre opvækst. Hun har kæmpet sig gennem livet som enlig mor, og der er intet der har betydet mere for hende end sine børn.

Hvis hun taber til kræften, har jeg kun mine søskende tilbage, da alle mine bedsteforældre også er gået bort. Senest var det min mormor der i 2009 forlod os pga. kræft. Netop derfor har vi brug for at du støtter os, så vi kan have vores mor ved vores side så længe som muligt.

 

BAGGRUND

Min mor er uddannet social og sundhedsassistent. Hun har arbejdet på diverse pleje- og omsorgshjem i al den tid jeg kan huske. Hun har givet liv og kærlighed til vores ældre og handicappede børn. Hun har de sidste ti år arbejdet på et plejehjem, hvor hun udleukkende har haft nattevagter. Det har betydet, at jeg har passet mine yngre søskende i lige uger, hvor de har været hos hende. Desværre har det også betydet, at min mor i flere år har været nedslidt og belastet pga. skæv døgnrytme, og alle de andre konsekvenser det har, at man konstant har skiftende døgnrytme. Det har bla. betydet, at hun i 2015 fik stillet diagnosen leddegigt.

 

SYGDOMSFORLØB

Min mor fik den d. 4. januar 2016 kontstateret kræft i tarmsystemet. Ved de efterfølgende undersøgelser viste det sig, at kræften havde spredt sig til leveren og æggestokkene. Hun blev d.17 januar 2016 opereret ved hjælp af en ny operationsteknologi kaldet HIPEC. En omfattende operation hvor hun fik fjernet æggestokkene, bortopereret syv centimer af tarmen og blev brændt flere steder på leveren. Hun fik under operationen skyllet sin bughule i kemo, og blev efterfølgende behandlet med kemo i otte uger - både intranevøst og i form af piller.

TIl hendes seks måneders scanning i august 2016, så alt fint ud. CT-scanningen viste ingen tegn på, at kræften havde overlevet, men det skulle senere vise sig at forholde sig anderledes.

Tirsdag d. 14 februar 2017 var hun til et-års scanning, og da vi fik svaret brød vores verden sammen. Overlevende metastaser i blodet fra hendes tidligere sygdom, havde, trods kemoen, overlevet. Nu er både flere lymfer i hendes lymfesystem og milten angrebet. 

Hun har fået stillet diagnosen uhelbredelig syg. Lægerne har "opgivet" hende, da lymfesystemet er så kompleks, at en operationen er umulig. 

I går (d.  21. marts 2017) var vi på kræftafdelingen på Århus Universitetshospital, for at få klarlagt et behandlingsforløb med kemo, som er det eneste tilbud, det danske sunhedsvæsen kan tilbyde. De kan tilbyde en blanding af to forskellige slags kemoer, som kun vil være livsforlængende. Behandlingen vil ifølge lægerne forlænge hendes tilværelse med ca et år, alt efter hvordan kræften og hendes immunsforsvar reagerer.

Vi er dog meget kritiske over for, at hun skal modtage kemo. Både fordi at den ikke virkede optimalt, sidst hun var i behandling, men også fordi, at den i en eller anden grad vil forringe den sidste tid af hendes tilværelse. 

Hun har endnu ikke besluttet, om hun vil modtage kemo. Problemstillingen er, at vi selv skal betale for yderligere scanninger, hvis hun takker nej til kemobehandling, fordi hun overgår fra behandligsteamet på Århus Universitetshospital til egen læge.

Det betyder: Nej til kemo = ingen yderligere scanninger fra det offentlige

 

VÆR MED TIL AT GØRE EN FORSKEL

Et alternativ til kemoen er behandling med medicinsk cannabis, som vi har brugt meget tid på undersøge. Det er dog behæftet med en problematik, da vores økonomiske rådemidler ikke rækker langt. Vi har i dag investeret i fire ugers cannabisbehandling, hvori der indgår både THC og CBD. Der skal 90 dage til hendes første behandling, og netop derfor mangler hun din hjælp til at finansiere de sidste 60 dage.

Udover cannabis behandlingen mangler hun kosttilskud i form af vitaminer og mineraler til at booste hendes immunsforsvar. Samtidig har vi et stort ønske om, at hun kun skal indtage økologiske fødevarer og drikke - men der er ikke råd til det hele - og derfor har vi valgt at prioritere behandlingen med cannabis.

Hvis indsamlingen giver overskud, har vi et ønske om at undersøge andre alternative muligheder. Det kan bla. være muligheden for at behandle intranevøs med C-vitamin eller immunterapi.

Hjælp mine søskende og jeg med at forlænge tiden vi har tilbage med vores elskede mor, og hjælp vores mor med at beholde livet så længe som muligt.

Alle bidrag vil vi være yderst taknemmelige for - uanset størrelse.

 

Af hjertet tak for din tid og støtte.

 

OPDATERING 19/4/2017

Kære alle jer, som har været med til støtte indsamling. Vi vil gerne takke for den store opbakning, der har været med til at opnå det ønskede beløb for indsamlingen - og dermed har gjort den succesfuld. Det er utroligt at tænke på hvordan små bække, til samme  kan blive en kæmpe flod. 

Det er muligt for vores mor, at finansiere hele sin cannabiskur takket være jeres hjælp.

Da cannabis ikke er det eneste våben mod vores største modstander, kræften, og med den store opbakning der har været, har vi valgt at forlænge indsamlingen 14 dage, og samtidig hæve beløbet fra 25.000,- til 50.000,-

De yderligere indsamlede penge skal bla. være med til at dække en forundersøgelse og evt. behandling i Tyskland. Hendes lægejournal fra det danske sundhedsvæsen er, på vores eget intiativ, allerede sendt afsted til en specialist til kræftsygdomme på et privathospital i Frankfurt.

Endnu en gang en kæmpe tak for opbakningen og de flotte bidrag, som I alle har været med til at give.

Det vil med jeres hjælp ikke være økonomien, der afgør om vores mor bliver rask.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk