Indsamling
Hjælp en dejlig familie
Min svigerinde er alenemor til to dejlige børn på 6 og 10 år, og det sidste år har været en rigtig hård følelsesmæssig periode for den lille familie.

For et lille års tid siden fik min svigerinde konstateret en kræfttumor i hjernen, som desværre ikke kan fjernes. Tumoren er af typen Glioblastom, som er en frygtelig kræftform, der desværre ikke kan heldbredes. Hun har været igennem et intenst behandlingsforløb med både kemo og stråler, og heldigvis har den seneste scanning vist, at tumoren holder sig i ro lige nu. Vi ved, at den på et tidspunkt vil begynde at vokse igen.

Min svigerinde er alenemor til to dejlige børn på 6 og 10 år, og det sidste år har været en rigtig hård følelsesmæssig periode for den lille familie. Oveni i beskeden om den uhelbredelige tumor i hjernen, så har hun til stor ærgrelse måtte sande, at hun desværre ikke har været forsikret ordenligt, og derfor ikke har kunnet få udbetalt noget fra sin forsikring. Grundet hendes lange og hårde sygdomsperiode, har hun også måtte modtage en opsigelse fra sit job fra udgangen af april 2019, og hendes økonomiske situation er derfor lige nu rigtig dårlig. Der er simpelthen ikke penge til at give børnene nogle gode oplevelser og skabe gode minder sammen, mens tiden er.

Mit største håb for denne indsamling er derfor, at vi sammen kan få samlet nogle penge ind, så hun har mulighed for at give børnene nogle gode oplevelser. Det er vigtigt, at de mærker mindst muligt til den situation, som de lige nu står i lige nu rent økonomisk og sygdomsmæssigt.

Så kære alle, hjælp mig med at få samlet lidt ind til den lille familie, så de har mulighed for at nyde tiden sammen. Hver en krone tæller, og er med til at gøre en stor forskel.

Del meget gerne indsamlingen, så den når så langt ud som muligt. Tusind tak for hjælpen.

 

Taknemmelige hilsner fra Charlotte


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk