Indsamling
Hjælp de efterladte til 2-årige Olivia
D. 25/3-2018 mistede vores vennepar Louise og Anders pludselig deres ellers raske og glade 2 årige datter Olivia. Hjælp os med at kunne hjælpe dem.

D. 25/3-2018 mistede vores vennepar Louise og Anders pludselig deres ellers raske og glade 2 årige datter Olivia.

Kl. 2.00 d. 25/3 tager Olivias forældre hende med til børneafdelingen, da hun har meget hyppige opkastninger, og er meget sløv.
Kl. 9.00 sendes de hjem sammen med Olivia med besked fra lægen om, at hun er lidt dehydreret pga. opkastninger, og at de bare skal give hende lidt vand hvert 10. minut.
Men om aftenen forværres situationen, da Olivia pludselig bliver ukontaktbar og hastes med udrykning til hospitalet. 1,5 time efter dør Olivia. Det er endnu ikke afklaret, hvorfor Olivia døde.

Der er selvfølgelig en meget stor sorg hos Louise og Anders over tabet af deres lille datter ❤️, og oveni sorgen har de pludselig skulle bruge en masse penge på begravelsen. Penge de ikke havde forventet, de skulle bruge, og derfor ikke har sparet op.

Vi har derfor valgt at oprette en indsamling først og fremmest til dækning af begravelsesudgifterne, og vi håber I vil støtte op om den, således at Louise og Anders ikke skal tænke økonomi, men istedet forhåbentligt kan få ro i sindet til at bearbejde sorgen. Det vil betyde alverden for dem.

Kommer der flere penge ind end begravelsens pris, vil de blive brugt til at Louise og Anders kan få oplevelser med storebror på knap 4 år, som ikke rigtig forstår, hvor Olivia blev af ❤️, dagligdagsudgifter, hvis en af forældrene ender med at stå uden job pga. sorgen og psykologhjælp.

Vi vil sætte stor pris på, hvis I også har lyst til at dele indsamlingen på Facebook eller andre sociale medier.

Indsamlingen er som loven foreskriver anmeldt til og godkendt af indsamlingsnævnet.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk