Indsamling
Hjælp Bonnie ud af prostitution!
Så du dokumentaren "Bonnie og de tusind mænd?" Hjælp Bonnie til at komme ud af prostitution og realisere hendes drøm!

Efter at have set dokumentaren om Bonnie, og hendes alt for hårde liv, slog det mig, at hjælpen til at komme ud af en håbløs situation nogen gange må komme fra en helt uventet side.

Arbejdet som prostitueret er ganske enkelt ved at slå Bonnie ihjel.

Bonnie drømmer om at få en pølsevogn, og indsamlingen her er en vej til at opnå den drøm.

Formålet med indsamlingen er naturligvis, at hjælpe Bonnie ud af prostitution og komme i gang med et bedre liv, forhåbentlig som "pølsedame", men dybest set kan vi alle havne i en situation, hvor vi ikke kan finde vej, og så er det, at livet nogen gange overrasker positivt med helt uventet hjælp - Det er en tanke jeg holder meget af!

Jeg opfordrer naturligvis alle til at dele opslaget via Facebook og andre medier. Jeg har ganske enkelt ikke nok "Facebook-venner" selv!

Jeg har ikke været i kontakt med Bonnie, og ved ærligt talt ikke, om hun ønsker den hjælp. Hvis hun ikke ønsker pengene går de til KFUK´s sociale arbejde, Svanegrupperne, der arbejder for kvinder, der har forladt eller ønsker at forlade prostitution.

 

Se dokumentaren her: https://www.dr.dk/tv/se/dr1-dokumentaren/bonnie-og-de-1000-maend


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk