Indsamling
Hjælp Ann-Emilie i kampen mod kræften!
Ann-Emilie arbejder dagligt med at hjælpe andre i sit virke som jordmoder. Nu har hun selv brug for en håndsrækning i kampen mod kræften.

I august 2017 blev jeg mor for 2. gang til den dejligste datter. Ann-Emilie var min jordmoder gennem graviditeten og under fødslen, og jeg oplevede hende som en kæmpe støtte fuld af omsorg og viden!

For kort tid siden fik Ann-Emilie konstateret kræft, en tungerodscancer, der har bredt sig til lymfen. Ann-Emilie skal den 6. juni påbegynde kemobehandling og stråler, og lægerne regner med op mod 6 måneders sygdomsforløb, hvis de som håbet får al kræften væk med det samme.

Sygdommen har medført en svær økonomisk situation for Ann-Emilie, hendes mand og børn, hvoraf deres yngste, Birk på 8 måneder, er multiallergiker og kræver særlig omsorg. 

På grund af sygdommen mister de Ann-Emilies indkomst som selvstændig jordmoder, og hun er ikke berettiget til hverken sygedagpenge eller kontanthjælp. Familiens hus er ved at blive sat til salg. Ann-Emilies mand er fuldtidsstuderende med en 40% stilling ved siden af, og han står med familiens eneste indkomst, når Ann-Emilies barsel slutter om 2 måneder.

På grund af den forestående kemobehandling er Ann-Emilie tvunget til at stoppe med at amme Birk, som på grund af sin allergi, har bedst af sin mors mælk kombineret med de sparsomme ting, han må spise. En ting der er meget hårdt for mor og baby. Heldigvis har familiens netværk vist sig fra den stærkeste side, og der bliver lige nu indsamlet allergivenlig donormælk til Birk, indtil Ann-Emilie forhåbentligt kan genoptage amningen.  

Jeg opretter denne indsamling i håbet om, at få samlet penge ind, så Ann-Emilie og hendes familie kan komme gennem sygdomsforløbet uden at skulle bekymre sig om økonomi, men med al fokus på at Ann-Emilie kan blive helbredt.

 

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

Det ønskede indsamlingmål er sat til 100.000, da familien som udgangspunkt kommer til at mangle 10-12.000kr hver måned i indkomst til dækning af alle de udgifter en almindelig børnefamilie har; mad, institutioner, forsikringer osv. Dertil kommer alle de ekstraudgifter, der følger med kræftsygdommen; udgifter til transport, medicin, anden kost, alternativ behandling.

Selvom indsamlingens beløb måske ikke opnåes, vil alle bidrag gøre en stor forskel! 

Hvis indsamlingen har overskud, skal overskuddet bruges til at gøre sommerferien rar for familiens 4 store børn. Alle familiens 5 børn har fødselsdag i løbet af sommeren, og lige nu ser det hele temmelig trist ud for dem.

Det vil gøre en kæmpe forskel for familien, hvis deres økonomiske situation lettes. Så kan Ann-Emilie fokusere sine kræfter på at blive rask!

Indsamlingen må meget gerne deles i jeres netværk, så vi kan få spredt budskabet så langt ud som muligt i håbet om at nå beløbet for indsamlingen og hjælpe Ann-Emilie og hendes familie gennem denne svære tid.

På forhånd tusind, tusind tak.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk