Indsamling
Giv SUPER MY en chance i livet
My blev ramt af spædbarns leukæmi blot 3 mdr. gammel. Et langt behandlingsforløb, med komplikationer har desværre medført at My har erhvervet sig en hjerneskade (Cerebral Parese). Hjælp hende med at opnå de bedste forudsætninger i livet.

My blev ramt af spædbarns leukæmi blot 3 mdr. gammel. Et langt behandlingsforløb, med komplikationer har desværre medført at My har erhvervet sig en hjerneskade (Cerebral Parese)

Formålet med denne indsamling er først og fremmest, at fjerne økonomiske bekymringer for den lille familie, i henhold til at sikre My den bedst mulige behandling for sin hjerneskade.

Vores sundhedssektor gør et kæmpe arbejde, men har desværre ikke uanede ressourcer, hvorfor familien ønsker at kunne gøre brug af ikke offentligt dækkede behandlingstilbud, redskaber der kan gøre My's genoptræning mest mulig optimal, samt anden hjælp familien kunne få behov for i det lange forløb.

Behandlinger som osteopat, specialfysioterapi, zoneterapi og andre tilbud der i samarbejde med My’s læge- og genoptræningsteam vurderes givende for My’s udvikling.

Indsamlingen er d. 21.03.2017 godkendt af indsamlingsnævnet med indsamlings ID: 17-920-01870

 

Historien om Super My:

Den 11. April 2016 væltede verdenen for en lille familie i Aarhus. My på 3 mdr. bliver diagnosticeret med kræftsygdommen Infant ALL, en sjælden form for spædbarnsleukæmi der rammer 0-2 tilfælde om året i Danmark. Den lille families hverdag blev med et, skiftet ud med et liv på Skejbys børneafdeling. Super My som hun hurtigt blev kaldt, kæmpede sig igennem den voldsomme behandling med kemoterapi, i perioder dagligt. I starten af august blev familien overført til Rigshospitalet. My var klar til knoglemarvstransplantation d. 17. august. Transplantationen gik godt, men desværre opstod der voldsomme bivirkninger. En sjælden bivirkning gjorde at My stoppede med at trække vejret og kom på intensivafdeling. My blev lagt i Hjerte- og lungemaskine i 8 dage og i respirator i 3 uger.

Lægerne havde ryggen mod muren, men mod alle odds kæmpede My sig tilbage. Forløbet har desværre medført at My har fået en hjerneskade. Hun er netop blevet overført til et forløb på Hammel Neurocenter. Der venter nu en lang sej kamp for at få My på rette vej og forhåbentlig sikre hende, en så normal tilværelse som muligt. Lægerne siger det er et mirakel at My er her idag, derfor skal vi sikre at hun får de bedste rammer for et langt og lykkeligt liv.

DU kan være med til at gøre en forskel, for en lille familie. Hjælpe en lille pige med at få de bedst mulige forhold til, at komme sig bedst muligt!

Der vil løbende blive opdateret omkring My's forløb og udvikling på Facebook siden:

www.facebook.com/hjaelpsupermy

 

På forhånd, af hjertet 

TUSINDE TAK!

 

Vi opfordrer til at du DELER både indsamlingen og Super My's facebook side.

 

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere er du mere end velkommen til at rette henvendelse til Frederik Lund. Enten via Facebook, på mail eller på tlf. 28495012


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk