Indsamling
Giv lille Liva livet tilbage
Ud fra motto’et ”En kan ikke hjælpe alle, men alle kan hjælpe en” beder jeg inderligt om en donation, der kan hjælpe min lille niece Liva.

I starten af juni i år blev Liva på 2 år opereret for en stor hjernetumor. Operationen gik fint, men kræften, som er af aggressiv art havde desværre nået at sprede sig til spinalkanalen og Liva startede i kemobehandling.

Hydrocephalus 

I kølvandet på operationen fulgte den kedelige lidelse hydrocephalus (væske i hovedet), som medfører for højt tryk, hvis det ikke afhjælpes.

Henover sommeren fik Liva det værre. Trods fagfolkene vidste besked omkring hendes hydrocephalus og de tiltagende symptomer, blev Livas tryk i hovedet ikke undersøgt og i slutningen af juli blev trykket i kraniet så stort, at hun stoppede med at trække vejret. Liva var på vej herfra i en alt for tidlig alder!
Hun lå i koma og vågnede langsomt op efter en uges tid.
Herefter gennemgik hun indenfor kort tid flere hjerneoperationer og indgreb.

Mod alle odds er Liva i live og hun kæmper bravt hver dag.

Hele familiens kamp 

Forældrene, Tommy og Ea mistede den dag dén Liva som de kendte og står nu overfor realiteten, at deres lille datter er blevet hjerneskadet. Liva er ikke længere som en normal 2-årig. Hun kan ikke holde sit hoved, gå, kravle, klæde sig af og på, tale eller spise. Alt det skal hun lære på ny! De danske læger har meldt ud at det ikke bliver bedre - men forældrene har på baggrund af gode resultater efter alternative behandlinger nu valgt at trodse fagfolkenes hårde dom og arbejde benhårdt på, at hun udvikler sig. Livas hårde kamp for livet er blot begyndelsen på hele familiens kamp.

Ingen rehabiliteringssteder i Danmark vil hjælpe Liva og sygehusvæsenet har taget de fleste af de helt fornødne rehabiliteringsressourcer fra hende. Familien har stiftet bekendtskab med, hvad det offentlige kan tilbyde og kan blot konstatere med ærgelse, at det langt fra er nok – så de vil selv gøre mere.

Forældrene har derfor valgt at tage hende hjem med et etableret hjemmeteam.

Status lige nu på Livas grundsygedom, er at hendes kræft heldigvis ikke kan ses på scanningsbillederne, eller spores i hendes hjerne/spinalvæske. Dermed ikke sagt, at hendes kræft er kureret. Desværre er det også et faktum, at kræftlægerne med udgangspunkt i Livas tilstand ikke umiddelbart ønsker, at genoptage kemobehandling i tilfælde af, at kræften skulle bryde ud på ny. Dette ikke alene skræmmer familien, men det tvinger dem også til at rette blikket mod udlandet, i håbet om at redde Liva’s liv – som skal og kan reddes!

Familien er kede af at økonomien nu er blevet en begrænsning for Liva’s udvikling. Alting koster penge – selv i sådanne urimelige situationer.
Derfor har Liva og hendes familie brug for hjælp – ikke kun menneskeligt, men også økonomisk!

Målet med indsamlingen

At Liva’s forældre økonomisk kan blive i stand til, at give Liva præcis den behandling og genoptræning som hun har brug for, samt at de ikke skal vælge behandling ud fra andet end deres mavefornemmelser og med hjertet i beslutningen.

De indsamlede penge vil derfor gå til: 

• At Liva kan genoptrænes hjemme efter et personligt NTS program
(Neurologisk Træning og Stimulering).
• At hun kan genoptrænes hjemme ved hjælp af Temprana Terapi.
• Professionel terapibehandling i form af kraniosakralterapi eller zoneterapi.
• Diverse redskaber til brug af træning i hjemmet.
• Transport til/fra udlandet, hvor de behandlingsmæssigt er langt længere fremme og har rigtig gode resultater at fremvise. Samt selve kræftbehandlingen, hvis dette bliver aktuelt.

Skulle det ubærlige ske, at Liva dør, så skal pengene bruges til at dække de udgifter der har været ifbm Livas sygdomsforløb. Alle eventuelt resterende penge vil gå direkte til Hydrocephalus Foreningen.

Se mere om fantastiske Liva og følg hende på facebooksiden Livas kamp

https://www.facebook.com/groups/1103865449707370/?fref=ts

Du kan gøre en betydningsfuld forskel for Liva og hendes familie og enhver donation modtages med inderligt tak og stor taknemmelighed over, at I støtter den lille ramte familie!

Fra hjertet tak,
Moster Ann

Opdatering 6/7-17:
I februar viste en kontrolscanning at kræften var kommet tilbage: 1,5 cm ved lillehjernen, hvor de tilbage i 2016 havde fjernet tumoren. Og metastaser kunne ses ved rygsøjlen. Det var et voldsomt tilbageslag for familien. Men de tog en beslutning om at kæmpe alt det bedste de har lært. Liva fik en smule kemo igen - og endte desværre i et meget kompliceret forløb, der nær havde kostet hende livet. Familien besluttede derfor at tage hende hjem og behandle hende med alternative metoder.
Lægerne spåede dengang Liva til at have 6 måneder tilbage.
Den 10. Maj var Liva til kontrolscanning igen. Lægen ringede og sagde at han havde overraskende gode nyheder: 6 mm ved lillehjernen og metastaserne i rygsøjlen kunne de ikke længere se. Ekstasen ville ingen ende tage.
Ea og Tommy bruger hver deres force bedst muligt og hvad de ikke ved - det læser de sig til, så Liva kan få de allerbedste betingelser for fremtiden.

Tak for at du følger Liva. Håber inderligt at du vil dele opslaget <3


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk