Indsamling
For Superheltemor, Ninjaman + de 4 piger
Ninjaman har kræft i kæben - Superheltemor har nu syg mand og 4 piger at passe på. De kunne godt bruge lidt hjælp, så de kan få nogle ønsker opfyldt!

 NY INFO:

Efter alle de flotte donationer, er der også nok til at både mor, far og børn kan blive forkælet - tusind, tusind tak til jer alle! Jeg er i kontakt med Superheltemor på mail og hun er meget taknemmelig for alle donationer. Familien har været nødt til at låne penge af familien, fordi parkering og mad på Riget samt selvbetalte fridage er noget, der for alvor kan mærkes i økonomien.

Ninjaman står overfor en sygemeldingsperiode på 4-5 måneder, og vil rigtig gerne begynde at male igen. Pengene vil derfor kunne hjælpe til at købe maling, lærreder osv. Pigerne vil rigtig gerne have is og spil :) 

_____________________________________________________________________

 

Jeg er en ung kvinde på 26 år, som i flere år fast har fulgt Superheltemor på sin blog. De sidste par måneder har os, der besøger bloggen, været vidner til Superheltemors mands sygdom. Lige pt. er han blevet opereret i kæben for kræft - halvdelen af hans underkæbe er blevet amputeret og skal erstattes med stål, skinnebensknogle og væv.

Pengene går til familien (Caremaker tager et gebyr på 8,75% og familien får resten), så de kan tage tøserne en tur i biografen, på Den Blå Planet, købe noget nyt tøj, nye sko - hvad de nu end finder nyttigt! Det er rigtig hårdt for de fire piger på 5, 9, 10 og 13 år at have en syg far, så alt der kan give dem lidt positivt i denne situation vil jeg gerne gøre mit bedste for, at de får.

Superheltemor har inviteret os indenfor i sit liv og det kræver både mod og styrke at skrive om et svært sygdomsforløb så offentligt. Derfor fortjener hun at få et lille bidrag tilbage - for alle hendes super gode indlæg og den tid hun bruger på bloggen. 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk