Indsamling
Fantastiske William og hans familie
Kan vi opfylde Williams største ønske & hjælpe den unge familie igennem og videre i Williams svære tid

En ung famile bestående af mor Stine og far Peter samt deres 2 skønne børn William på 9 og Thea på 7 fik pludselig hverdagens glæde vendt til det vi alle frygter.

William fik i januar måned konstaterer cancer. Familien er nu igennem alt det vi alle ikke magter at tænke på. Vi vil derfor forsøge, om vi kan hjælpe med at samle penge ind, så de måske får mulighed for at opfylde nogle af Williams største ønsker, hvis han magter det og ikke mindst støtte mor, far og Thea igennem tiden de går i møde. 

Så indsamlingen er til hele familien.

 

KORT BESKRIVELSE

Vi er en famile der i dag består af bedstefar , bedstemor, 3 børn, svigerbørn og 4 børnebørn. Vi har kendt Stine og hendes familie hele livet. 


Det har stor betydning for os alle, at hjælpe så godt vi kan. Vi er bedsteforældre og kan ikke sætte ord på, hvad Williams kære bedsteforældre er igennem nu. Williams moster, faster og onkler, ved vi er dybt ulykkelige, hvilket vores børn og svigerbørn også sætter ord på. Det er vores børn der har nævnt caremaker som en mulighed for at vi i fællesskab kan hjælpe. Vi ved alt om, hvordan det er at stå med sygdom tæt på. Vi ved økonomien skal hænge sammen og vi ved, alle gerne vil gøre alt, for at opfylde de højeste ønsker for vores børn og børnebørn. Specielt når muligheden for at de kan få dem opfyldt bliver udfordret.

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

William har autisme, han er ekstra udfordret i forhold til de mange undersøgelser, operationer, kemobehandlinger, genoptræningen osv han er igennem. Familien forsøger at forberede ham bedst muligt. Wiliams tumor har en dyster prognose. En strålebehandling udført i USA var udsigten og forberedelsen til William. Dette er nu aflyst og en strålebehandling i Danmark går nu igang. William skal lige omstilles og forstå det hele. Han ønsker sig nu helt vildt, at HELE FAMILIEN kan opleve Florida. Så nu søges der på nettet om alt at vide om Florida.

Vores ønske er, at få samlet så stort et beløb sammen, så der bliver et tilskud til, at alle omkring William kunne opleve Florida med ham, hvis det blir muligt for ham. (Forældre, søster, bedsteforældre, mostre, faster, onkler kunne deltage, hvis muligt)

Alt hvad der bliver indsamlet skal gå til William og han familie, Thea, Stine & Peter. De skal øremærkes livskvalitet i form af oplevelser og rejser i og udenfor Danmark. Skulle det ikke blive muligt for William at deltage i det der ønskes, er det vigtigt for os, at alle ved, at det indsamlede beløb tilfalder Stine & Peter.

HVILKEN FORSKEL GØR DET

Det gør en kæmpe forskel, at der økonomisk er mulighed for at " opfylde ønsker" og få oplevelser der giver glæde og giver mulighed for at "glemme" for en stund.

Som alle andre unge mennesker, har Stine og Peter sammen bygget deres lille familie op, med hus og bil. Opsparing gennem tiden har netop gjort, at familien kunne flytte ind  i deres helt eget hus, som de selv har været med til at "bygge" . Bilen måtte pludselig skiftes, kunne ikke klare de mange ture mellem Århus og Nykøbing Mors. Alt koster og regninger skal betales også selvom man pludselig står i en så uforudsigelig og umenneskelig situation.

Vi er sikker på, at der er rigtig mange som gerne vil bidrage med en lille hilsen. Mange med en hilsen til Stine og Peter, men også mange til Grethe og John, Anne og Jonas samt Peters familie. ❤️

Mange små bidrag har stor betydning.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk