Indsamling
Familiefar fanget i Tyrkiet
En 38-årig dansk lærer og statsborger er på 6. måned fanget i Tyrkiet. Hans kone og to børn i Danmark har nu brug for hjælp.

38-årige Erkan er lærer i Brøndby og far til to. Og siden 26. juli sidste år har han været fanget i Tyrkiet.

Det tyrkiske militær har inddraget hans pas, og han har fået udrejseforbud fra landet – han er mistænkt for at være dansk leder af det kurdiske arbejderparti PKK, men han er ikke anklaget. Hans retssikkerhed er derfor truet, og hans situation i landet er usikker. Af samme årsag har hans familie ikke kunnet besøge ham, og han ønsker at optræde anonymt. Danmarks Lærerforening er bekendt med hans identitet og har løbende kontakt til hans advokat.

De danske myndigheder presser på for at få løst situationen og få Erkan tilbage til Danmark, men efter et halvt år er der ifølge Udenrigsministeriet ingen udsigt til, at han kommer hjem foreløbig. Og sagen har i mellemtiden haft store konsekvenser for hans kone og børn, der ikke har set deres far i mere end 6 måneder – og som i mere end et halvt år har klaret måttet klare både hverdagen og udgifterne til advokatbistand med én indtægt

Økonomisk håndsrækning

Derfor har Brøndby Lærerforening startet en indsamling med det formål at afbøde nogle af de økonomiske konsekvenser, sagen har for Erkan, hans kone og deres to børn.

Erkan har fået ulønnet orlov fra sin arbejdsplads på skolen, men familien har brug for hjælp til at betale deres faste udgifter og opretholde en nogenlunde almindelig tilværelse, indtil de kan få deres far og mand tilbage. 

Vi håber, du vil hjælpe.


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk