Indsamling
Enlig mor mistede alt i brand nytårsnat.
Mor til 3 mistede nytårsnat alt i en brand, hjælp hende komme på benene igen.

KORT BESKRIVELSE

Min mor, søskende og to hunde kom hjem fra en hyggelig nytårsaften hos nogle venner d. 1/1/2016, og blev mødt af et frygteligt syn. Hele huset stod i brand. Alt er nu ødelagt. Mine søskendes legetøj, computere, fjernsyn og skolesager. Alt fra hundens fodder, til spisebord, billeder og rulleskøjter. 99% af alt indbo er ødelagt, hvis ikke brændt så kulsort, og ikke til at rede grundet sod.

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

Min mor er alene om to små børn, og budgettet har altid været stramt. Dette betyder at, der har ikke været sat penge af til forsikring, da hun måtte prioritere vigtigere ting til, at få hverdagen til at fungere. Jeg håber at denne indsamling vil hjælpe min mor og søskende til, at få etableret et nyt hjem ovenpå denne uheldige start på året. Jeg håber at vi kan få erstattet så mange af deres ting som muligt herunder både min mors, søskende og hundens vigtigste remedier. 

HVILKEN FORSKEL GØR DET

Jeg ved med sikkerhed, at det vil gøre hele forskellen for min mor. Praktisktalt er min mor ligenu hjemløs med en dreng på 10, en pige på 11 samt en hund og dens hvalp.
Derudover lider min familie under uheldige vilkår, da min lillebror netop har fået konstateret scoliose, og min lillesøter har i mange år lidt af bl.a. angt med psykotiske oplevelser, massive overbliksvanskeliger samt er hun sensitiv i ekstrem grad. Dette betyder, at hun har brug for en struktueret og genkendelig hverdag.

Jeg håber i vil give et lille bidrag, og hjælpe min mor og søskende til en normal hverdag igen i et hjem, hvor de igen kan føle sig trygge.

-ANDRE MÅDER AT HJÆLPE PÅ

Alle beløb tages imod med kyshånd.

Selv hvis du ikke har penge til st hjælpe, så vil jeg bede dig dele indsamlingen og kommentere, så vi kan nå så mange som muligt. Det er nu det gælder!


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk