Indsamling
Hjælp så syge Dorte kan blive boende
Hjælp Dorte og Dom Kelly og deres familie, så de kan blive boede i det hus, de har lejet. Hun er sygemeldt med kræft og deres eget hus er på tvangsauktion p.g.a. skimmelsvamp, der har gjort det ubeboeligt.

På vegne af kollegerne på Vrå Skole i Vendsyssel har vi startet denne indsamling.

Vores kollega Dorte og hendes familie er de mest uheldige mennesker vi kender, og problemerne vælter ned over dem. Vi vil gerne hjælpe dem, og vi håber at denne indsamling kan hjælpe dem på vej.

Vi håber at kunne indsamle 200.000. Dorte og Doms hus er ubeboeligt p.g.a. skimmelsvamp og det er nu sat på tvangsauktion. Forsikringen dækker ikke skaderne efter skimmelsvampen, og derfor står de tilbage med en meget stor gæld.

Lige nu bor familien til leje, Dorte er sygemeldt på ubestemt tid, og deres boligsituation er meget uholdbar, De bor til leje i et skønt hus, og her vil de meget gerne blive boende. Indsamlingen skal gå til at sikre, at de kan blive boende i huset.

Dorte har lungekræft, selv om hun er ikke-ryger, og hun fik i december fjernet 3/4 lunge. Det var, da hun var indlagt, at Dom fandt ud af, at huset var angrebet af skimmelsvamp. 

De har tre drenge, Luke på 3 år og tvillingerne Josh og Jake på 1½ år. Luke er født uden immunforsvar, så han har været meget syg. De to små har været meget syge, og Jake har også problemer med immunforsvaret. Skimmelsvampen har gjort deres sygdomme meget værre, og da Dom så også fik lungebetændelse, fik han huset undersøgt og fandt problemet.

Hvis vi ikke lykkes med at indsamle 200.000, ved vi, at enhver krone kan hjælpe Dorte og Dom. Deres problemer er uoverskuelige. Vi kan ikke hjælpe Dorte med at overvinde kræften, og vi kan ikke gøre deres børn raske, men vi kan hjælpe dem til at beholde et hjem, hvor de kan blive raske og koncentrere sig om at bekæmpe kræften.

Det er frustrerende, at se mennesker man holder af have så mange og store problemer, og vi vil meget gerne hjælpe. Dorte og Dom har ikke selv mulighed for at løse problemerne, så derfor er denne indsamling så vigtig for både dem og os. 

Du kan hjælpe ved at bidrage, både små og større beløb hjælper. Du kan også bruge funktionen "Giv din tid", hvor du, ved at lave online aktiviteter, kan samle penge ind. 

Del endelig vores indsamling på facebook, så mange læser om den.

På vegne af kollegerne på Vrå Skole 

Stine Ammundsen og Karina Bay

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk