Indsamling
Copenhagen Jewish Filmfestival
Støt festivalen - efter 14 år er vi slettet fra Kommunens kulturstøtte

Jeg er leder af Copenhagen Jewish Filmfestival

Vi har eksisteret siden 2000

Gennem de sidste 14 år har vi opnået grundstøtte fra Københavns Kommune, som gør det muligt for os hvert år at fundraise yderligere mellem 200-300.000 kr.

Vores festival er blevet kendt for sin høje kvalitet, sine kreative formater og sin publikumsbevidsthed. Festivalen understøtter moderne jødisk liv og kultur og interagerer konstruktivt og kunstnerisk med omverdnen.

Jeg har selv været med fra starten. Jeg har dedikeret min 3 mndr hvert år af mit liv til at få festivalen til genopstå hvert år. Jeg har formået at knytte dygtige kræfter til festivalens arbejdsgruppe og vi er kendt i mange storbyer. Det israelske filmmarked kontakter os og ser os som en professionel samarbejdspartner.

Vi/jeg præsenterer mangfoldige udtryk og åbner op for alle mulige versioner af jødisk liv og kultur. Festivalen inkluderer palæstinensiske narrativer og film, så fremt det er relevant i relation til Israel. Det viser sig, at vi anerkendes for åbenhed, diversitet og dialog blandt minoriteter omkring os

Festivalen kan på nuværende ikke fortsætte uden støtte. Jeg håber, at du/I vil bidrage - alt mellem 1 kr og hvad du/I har lyst til at donere er elsket og værdsat.

Vores mål er at indsamle 150.000 kr, så har vi udgangspunkt for søge andre midler og fortsætte festivalen i 2018 og frem!

Pengen bruges til:

1) Filmleje

2) leje af biograf

3) WEB, PR mm

4) Events

5) besøg af oplægsholdere, instruktører, distrubutører mv

statistik:

Festivalen varer 7-10 dage hvert år i slut af januar eller midt februar

festivalen sælger mellem 4000-5000 billetter

Man kan støtte med et direkte bidrag eller et minisponsorat som kan fratrækkes på selvangivelse for firmaer.

Del meget gerne på facebook, linkedin, twitter, instagram direct mails og netværk

....


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk