Caroline på 9 år - Tur til Disneyland
Denne indsamling er til Caroline på 9 år. Hun bor på fyn og kæmper til dagligt med en livstruende sygdom. Hendes største ønske er at komme til Disneyland sammen med hendes forældre og 3 søskende - du kan hjælpe hende med at få opfyldt hendes største ønske...
CAREMAKER:
Indsamling:

Ønsket:

Make-A-Wish Ønskefonden opfylder ønsker for børn mellem 3-18 år i Danmark med livstruende sygdomme med henblik på at skabe håb, styrke og glæde.

Denne indsamling er til Caroline på 9 år, som bor på Fyn hvor hun til dagligt kæmper med en livstruende sygdom. Hendes største ønske er, at komme til Disneyland sammen med sine forældre og 3 søskende.

* Af hensyn til børnenes anonymitet er barnets sygdom ikke oplyst og der vises ikke billeder. Make-A-Wish Ønskefonden står inde for ægtheden af ønsket.

* I tilfælde af, at ønsket ikke når det fastsatte mål, vil de indsamlede midler gå til Make-A-Wish Ønskefondes generelle arbejde.

* Læs mere om Make-A-Wish ønskefonden her.

Velkommen til Den Store SNEBOLDKAMP! :)

Sneboldkampen går i al sin enkelthed ud på, at vi sammen skal gøre en forskel for børn, som til dagligt kæmper med livstruende sygdomme. Derfor har CAREMAKER i samarbejde med Make-A-Wish Ønskefonden startet en digital snebold kamp - og du er med :)

1) Tryk "Kast snebold" og vælg beløb eller indtast selv - ingen krav om størrelse. Alle er velkommen :)

2) Del din snebold på Facebook og nominér 3 af dine vender til at kaste snebolden  videre. Hvis ikke de kaster den videre inden 24 timer skylder de dig en julegave ;)

SNEBOLDKAMP!

Læs om ønsket, tryk på knappen "Kast snebold" og udfordr 3 af dine venner på Facebook.