Indsamling
Brødrene Braveheart
I 2011 fik Birna Ballisager konstateret leukæmi. Hun er alenemor med drengene Ulysses og Jermaine. De sidste 3 år har været en voldsom følesesmæssige periode for den lille familie. Drengenes største ønske er at tage deres mor med til Lalandia.
Tilbage i 2011 fik Birna Ballisager konstateret leukæmi. Siden da har hendes dagligdag bestået af kemoterapi, længerevarende indlæggelser, isolation og transplantationer. Birna er alene med drengene Ulysses på 8 år og Jermaine på 11 år.

Til dagligt bor Birna og drengene lidt udenfor Århus. Birna har af flere omgange været indlagt i månedsvis på Rigshospitalet, hvilket har betydet at drengene har været uden deres mor i lange perioder. De seneste 3 år har derfor været en voldsom følelsesmæssig tid for både Birna, Ulysses og Jermaine.

Drengene bliver passet ofte passet af naboer, familie og venner. Hver anden weekend er de i aflastning. Grundet Birnas sygdomsforløb er hun udenfor arbejdsmarkedet og hendes økonomiske situation er derfor vanskelig. Birna er i bedring og hun er i stand til at være hjemme i længere perioder. Men hendes kamp er sej.

Drengenes største ønske er nye cykler og en tur til Lalandia - sammen med deres mor. Jeg ønsker at støtte Birna, Ulysses og Jermaine, derfor denne indsamling.

Vil du støtte familien i denne tid?

Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk