Indsamling
Bikers United mod voldtægt.
Indsamling til dusør og fremtidig hjælp til pigen der blev voldtaget på Fyns MC Festival. 1/3 til dusør og resten til pigen.
Denne indsamling er blevet oprettet for at samle ind til dusør, som forhåbentlig kan være med til at drive de 2 udyr frem i lyset, som fredag d. 16 mishandlede og voldtog en 17 år gammel pige, som var på arbejde i et madtelt til Fyns MC Festival 2013.

Samtidig bliver der også samlet ind til hendes fremtidige hjælp, hvor pengene kan bruges når støtten fra staten slutter.

Denne tragiske hændelse skete i vores miljø, og om hvor vidt at det var nogen fra vores miljø er endnu stadig uvis. Men vi kan gøre en forskel her, vi kan hjælpe pigen og hendes familie, ved at vise at vi tager afstand fra det der skete med hende.

Så vær med til at hjælpe pigen, og doner hvad du mener du har råd til. Indsamlingen er sat til et år, og der er også sat et ønsket beløb. Beløbet er irrelevant, så længe beløbet kan gøre en forskel for hende og hendes fremtid.

Hvis I mener, at beløbet skal kunne udbetales noget før, så meld ud, da jeg ikke kunne bestemme mig for om det skulle løbe et halvt, et helt år eller længere tid.

Jeg har sat det til 20 % til dusøren, og 80% til hende. Dette er blevet lavet om på opfordring af familien, således at 1/3 del nu går til dusøren.

Sidder du der ude, og har nogle informationer omkring hændelsen, så kontakt politiet i Odense på 114 eller 6614 14 48.
Fyns MC Festival, Morten Østlund

Eller sidder du som hjalp din ven, så han kunne voldtage og ødelægge en 17 år gammel piges liv for evigt, med en rigtig dårlig smag i munden, så gør det rigtige - meld dig selv og meld din såkaldte kammerat.

Alt kontakt kan rettes til René Jersild - President HDCC MC - president@hdcc.dk

Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk