Indsamling
Hjælp Anne ud af sin spiseforstyrrelse
Anne har levet med en spiseforstyrrelse i 28 år. Nu skal det være slut, hun er nået bunden og har brug for hjælp før det er for sent.

KORT BESKRIVELSE

Jeg hedder Sander er 30 år og bor til daglig i Ørestad med min lille familie. 

Vores familie har en rigtig god veninde som hedder Anne, Anne lider af en spiseforstyrrelse og det er vigtig for mig og min familie som nære pårørende at lave denne indsamling, da vi omgåes et menneske vi har kær som for alvor har ramt bunden.

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

Jeg har sat et indsamlingsbeløb på 30.000kr. da Anne især har brug for hjælp til tandpleje. Annes tænder (dem der er tilbage) har det rigtig skidt. Det er i forvejen en kamp for Anne at indtage føde og jeg mener ikke hun fortjener denne smerte oven i. 

Anne har allerede fået afslag fra kommunen og har ikke kræfterne til at kæmpe den sag også. 

Jeg er ikke sikker på at 30.000kr. kan gøre det, men det er et skridt på vejen. 

Er der overskud vil det gå til hendes tænder og anden behandling i form af forskellige terapeuter som hun får brug for.

Når vi bare et lille beløb, vil det være tilskud til tandbehandling. 

Anne har alene kæmpet det sidste år da hun er blevet svigtet af det danske sundhedssystem, hun har brugt sine sidste penge fra sin pension på en advokat.

Anne bliver hvis hun er heldig, indlagt indenfor et par uger, men med en kampvægt på blot 36 kg. 165 høj. så har hun ikke meget at stå i imod med længere. 

Hendes somatiske tilstand er kritisk og hun kæmper for at holde ud lidt endnu. 

HVILKEN FORSKEL GØR DET

Det er utrolig vigtigt for mig at jeg kan sige til mig selv at jeg har gjort alt der står i min magt for at hjælpe Anne og jeg ved at denne indsamling følelsesmæsigt for Anne betyder rigtig meget også. 

Anne er et af de mest taknemmelige mennesker jeg nogensinde har mødt og selv et par nye strømper for Anne til at græde af glæde. 

Jeg har tidligere på min blog her: http://ongoingyoungster.dk/2016/11/03/et-raab-om-hjaelp/  Skrevet om Annes situation og mange søde mennekser har bidraget med det de hver isør kunne tilbyde Anne. Hjertelig tak alle sammen. 

Jeg ville ikke lave denne indsamling hvis jeg ikke troede på at Anne kan komme igennem det her. Anne er et meget stærkt menneske, hvorfor hun satdig er i live i dag og kæmper med næb og klør.

For at det ikke skal være løgn faldt Anne i eget hjem forrige uge og har flækket sit knæ, men hun står stadig og formår at komme rundt. 

36 kg. og et flækket knæ - kære Danmark, denne pige fortjener en chance i livet. 

På forhånd tak. 

ANDRE MÅDER AT HJÆLPE PÅ

I skal være mere end velkomne til at dele denne indsamling på diverse sociale medier. 

Hvis nogen ligger inde med tøj, eller andet som de mener de kan glæde Anne med under sin kommende indlægelse så er i meget velkomne til at kontalte mig og så finder vi ud af noget. 

 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk