Indsamling
2-årige Bertram - alvorlig hjerneskadet
Forældrene, Anja & Jesper har mistet den Bertram som de havde for knap et år siden. De står nu overfor en helt ny realitet, deres 2 årige søn er hjerneskadet. Bertrams barske kamp for livet, har blot været begyndelsen for familiens livslange kamp – kampen for at forblive en hel familie, kampen for at gøre hjerneskaden til Bertrams normalitet og ikke mindst kampen om at finde ud af det komplicerede offentlige system. Kommunen har deres specifikke regler, principper og procedure hvilket bevirker at familien ikke kan få al den støtte som de har brug for. Familien er i vildrede over at økonomien nu pludselig er blevet en begrænsning for deres barns udvikling – derfor har de brug for dig!
Familien Madsen står over for deres livs kamp – kampen for deres 2-årige søn, Bertram. Trods sin meget unge alder, har Bertram været indlagt i det danske hospitalsvæsen længere tid end de fleste når på et helt liv, da han som 1-årig pludselig blev svær hjerneskadet. Familien sidder tilbage med ambivalente følelser. Frustrationer over at have fået flået den fremtid de altid havde drømt om ud af deres arme, kombineret med en taknemmelighed over ikke at skulle fejre Bertrams fødselsdag med at ligge en bamse på hans grav. Bertram er ikke som en normal 2-årig. Han kan ikke holde sit hoved, gå, kravle eller bevæge sig frit, ikke klæde sig af og på, ikke selv spise med gaffel eller udtrykke sine ønsker verbalt. Alt dette begrænser Bertram.

I dag d. 14. maj 2013 bliver familien udskrevet fra Hammel Neurocenter, efter at landets sygehuse det sidste år har været deres hjem. Forældrene, Anja og Jesper, har ikke mistet håbet om, at deres lille søn for hver dag kan udvikle sig – ingen har sat begrænsninger for Bertram og netop dette fastholder forældrene sig i. Det kommunale har tilbudt Bertram en plads i en specialbørnehave, hvor uddannet personale vil kunne støtte hans udvikling igennem træning. Denne ordning udgør dog kun to timers fysioterapi i ugen, hvorfor Anja og Jesper står med følelsen: ”vi vil gøre mere – vi vil gøre noget selv.” Faktum er dog, at de udfordringer som hjerneskaden har medført for familien, psykiske såvel som økonomiske, er ved at overstige deres ressourcer. Derfor har Bertram brug for dig!

Støt Bertram og medvirk til:
• at han kan genoptrænes ved hjælp af Temprana Terapi http://www.temprana.org/dk/temprana%20terapi.html

• at han kan få professionel terapeutbehandling eller gruppebehandling på helligdage, i weekender og ferier

• at hans forældre kan oplæres i de specifikke principper og udviklingsmetoder, så de får kompetencen til at udvikle og stimulere deres dreng i hverdagen

• at han kan få diverse handicapredskaber, såsom et gyngestativ til hans sansegynge eller kørestol, en handicapcykel m.v.

• at hans hjem indrettes så det bliver handicapvenligt

Vi håber som familiens nære venner, at I vil støtte dem og give et bidrag. Hjælp dem med, at gøre hvad de kan, for at Bertram får al den hjælp han behøver. Hjælp dem til igen, at nyde livet og gøre det nemmere for dem, at leve med det der er sket. STØT BERTRAM - ikke alle kan alt, men vi kan alle noget og sammen kan vi meget!

Besøg hjemmesiden: www.bertramskamp.dk eller https://www.facebook.com/bertramskamp for at læse hele Bertrams historie. Del gerne Bertrams historie og vores budskab på din egen Facebook profil mv., så vi kan få skabt størst mulig opmærksomhed om indsamlingen. Såfremt i har spørgsmål til donationen eller andet vedrørende indsamlingen, så er I meget velkomne til at kontakte os:

Michael Svenning & Søs Mensel
Mail: mail@michaelsvenning.dk
Tlf.: 61669149 / 60150298