Indsamling
18-årige Loke er transkønnet.
Støt Loke i hans forvandling, da det er stortset umuligt at få hjælpen i Danmark!

KORT BESKRIVELSE


- Hans navn er Loke, og han fyldte 18 år, i Januar.

- Han har vidst at han var en dreng lige siden han var meget lille.

- Han elsker musik, spiller selv guitar og synger.

- Han holder også meget af at tegne og være kreativ, og han bruger meget af sin tid på det.

- Han går på produktionsskole lige nu, og har musik/drama linjen. 

- Han har svært ved at vælge en uddannelse og fokusere positivt på sin fremtid, da han er ofte er deprimet over sin krop og stemme/ekstrem dysfoni.

- Han er præget af af dårligt selvværd og selvtillid af hans krop, og det har også givet konsekvenser for hans krop.. feks. selvskade men også at hans kropholdning er sunket sammen og han har fysiske smerter af at "gemme" sig.

Hvorfor denne indsamling

Denne indsamling er vigtig for at Loke kan komme videre i livet som den han er. 
Min relation til Loke startede over internettet, hvor vi lærte hinanden og kende, og jeg hurtigt kunne mærke han ikke havde det godt med sin krop. 

Nu er han så en af mine bedstevenner, og jeg kan se og mærke hvor meget hans krop hæmmer hans dagligdag, og gør at han ikke kan de ting, som han har lyst til. 
Det er mig der samler ind til ham, da han ikke selv havde tænkt på at lave en indsamling, så jeg valgte at lave den for at vise min støtte, og skaffe ham den operation.

Jeg ønsker at give Loke den operation han har brug for, da han virkelig fortjener det. Han har levet med smerte i alt for lang tid, og nu vil jeg ændre det! 

BESKRIVELSE AF INDSAMLINGSFORMÅL

Vi har valgt at sætte 30.000kr som mål da selve operationen koster 25.000kr og ophold 5.000kr i Tyskland. Hvis vi ikke opnår vores mål, så skal pengene stadig gå til Lokes Top - Surgery. (At få fjernet brysterne.)

HVILKEN FORSKEL GØR DET

Denne indsamling er meget vigtig I Lokes fysiske forvandling til mand. I Danmark skal man igennem flere års undersøgelser, for bare at kunne starte på hormoner, efter den nye lov er kommet, sidste år. Loke er i gang med at prøve at få hormoner, trods systemet lange ventetider gør det svært for ham.

FAKTA - TRANSKØNNEDE

At være transkønnet betyder, at man oplever at være et andet køn end det, man er født som. Det er usikkert, hvor mange transkønnede der er i Danmark, men et skøn baseret på udenlandske tal er 3.000 personer, lige mange mænd og kvinder. Transkønnethed betragtes i Danmark som en sexologisk diagnose og findes på Sundhedsstyrelsens psykiatriske sygdomsliste

Her kan I læse mere om den lange vej til hormonbehandling/operation.
http://politiken.dk/indland/ECE2388141/transkoennede-frygter-lang-vej-til-hormoner/

Direkte citat fra Loke: 

"Jeg føler mig fanget. Fanget i en krop jeg ikke burde være i.
Jeg føler mig forkert på mange måder, for de tilhørende kønsdele jeg har afskyr mig og piner mig. Jeg ved, at hvis jeg får den operation, så står der en stærk og glad dreng. Jeg ville kunne rette mig op, se sundere ud, være glad, kunne gøre det jeg altid har drømt om at kunne igen. Alt i alt er brysterne det mest frustrerende.
At få dem væk som det første, ville være det største skridt til glæden.
At føle sig fri igen. Til dagligdag "binder" jeg brysterne ind, med en meget stram og funktionel brystbinder som er designet til transkønnede der endnu ikke er blevet opereret. Det sværeste er nok smerterne. Det ikke sundt at gå med en binder.
Din vejrtrækning bliver formindsket og det presser sig rundt om ribbene. jeg har i forvejen en skæv holdning i kroppen, og en skæv brystkasse.
Jeg må ikke bære binderen i mere end 8 timer. Det svært at skulle tilpasse sin dag inde for det. jeg har før i tiden skulle holde pause med binderen.
Fordi det gjorde så ondt tilsidst, at jeg ikke kunne trække vejret.
Det har resulteret i at jeg er blevet endnu mere "pukkelrygget" og bliver mindre og mindre i holdningen. Jeg har fået ondt i ryggen af at gemme mig fra formerne. Jeg frygter kun det bliver værre, hvis denne smerte forsætter. Det påvirker mig så meget psykisk, at det psykiske også har givet mig fysiske smerter"
 

ANDRE MÅDER AT HJÆLPE PÅ

-”Giv Din Tid” er hvor at alle kan være med til at samle penge ind, ved at svare på spørgeskemaer, lave tilmeldinger og andre online aktiviteter.

Alle bække små, laver en stor å. 

Vi ønsker at I deler fordomsfrit deler dette budskab, ligemeget om I selv donere eller ej, så betyder det også meget at få spredt budskabet, især fordi at være transkønnet i Danmark er ekstremt svært. 

For jer der er interesseret i at høre Loke "fortælle" sin egen historie, så gå ind og se hans youtube video, hvor han fortæller om dit liv, og hvordan det er at være transkønnet. 


Welcome


CAREMAKER makes it super easy to create an online fundraiser for anything that means something to you. If you have any questions or problems, you can catch us at info@caremaker.dk