Ideer til indsamlinger

Her kan du finde inspiration til forskellige kategorier af indsamlinger. Tag et kig og bliv inspireret.

Sundhedssektoren

Kender du en person, der har brug for en dyr behandling? Eller er du selv i en situation, hvor du har store udgifter forbundet med et behandlingsforløb? Så kan du starte en indsamling i netop denne kategori, for på den måde at indsamle penge til at dække udgifterne.

Ønsker

Alle har et ønske, man håber at få opfyldt på et tidspunkt i livet - En tur til Disneyland, at svømme med delfiner, se pyramiderne, flyve i helikopter eller noget helt andet. Alle har en drøm. Hvis du kender en person, som du mener for alvor fortjener at få opfyldt sin drøm, så kan du starte en indsamling i denne kategori :) 

Uddannelse

Det kan være enormt dyrt, at søge udenlands for at uddanne sig og få nye kulturelle og faglige udfordringer. Derfor ser vi enormt mange starte indsamlinger, som netop skal være med til at muliggøre et kortere eller længere uddannelsesforløb i udlandet. Du kan gøre det samme :) Start en indsamling til en du kender eller til dig selv.

Nødhjælp

I brændpunkter og U-lande verden over er ressourcerne ofte enormt sparsomme og alle former for hjælp er kærkommen. Hvis du har en særlig tilknytning til en bestemt sag eller et område, så kan du starte en indsamling og hjælpe dem på vej.

Til minde om

En minde-indsamling kan være en smuk måde at mindes en afdød på. Mange vælger at oprette mindefonde, som går til den afdødes efterladte, mens andre samler ind til en sag, som de ved, at den afdøde brændte for.

Dyr

Dyrene er menneskets bedste ven! :) Så uanset om du ønsker at støtte velgørende organisationer, som kæmper for dyrs rettigheder, eller du ønske at samle ind til en operation til et dyr, så kan du gøre det på CAREMAKER.

Børn og unge

Børn og unge er vores fremtid og derfor skal vi naturligvis forsøge at hjælpe dem så godt på vej, som vi overhovedet kan. Så uanset om du ønsker at støtte et barn, som fortjener at få forsødet sin hverdag, en institution eller et arrangement, så kan du gøre det på CAREMAKER.

Kultur

Kulturen er en vigtig drivkraft i alle samfund og fortjener naturligvis enorm opbakning. Koncerter, bogudgivelser, danseopvisninger, album indspilninger, ferniseringer, teaterforestillinger og meget mere. Du kan oprette en indsamling til lige præcis det kulturelle projekt, du brænder for.

Sport

Har dit hold brug for nyt udstyr? Skal i deltage i en dyr turnering i udlandet? Vil du hjælpe en atlet godt på vej? Mulighederne er mange indenfor sportens verden. Start din egen indsamling til et sportsligt formål i dag.

Adoption

Kender du en familie, der ønsker at adoptere eller står du selv i en situation, hvor ønsket om adoption er stort, men hvor de store udgifter forbundet med selve adoptionen er for store? Så kan du starte en indsamling, som kan hjælpe med at dække udgifterne :)  

Andet

Hos CAREMAKER er alt muligt. Vi har ingen begrænsninger, så du bestemmer helt selv, hvad du vil samle ind til... kun fantasien sætter grænser! :)