Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan samler man ind online?

CAREMAKER gør det super nemt at lave online indsamlinger til det, som betyder noget for dig. Du kan samle ind til alt fra sociale projekter i U-lande til en nær vens kræftbehandling og alting derimellem. Det er nemt og sikkert at invitere familie og venner til at bidrage til dit vigtige formål.   

Hvordan starter man: Tryk på knappen 'start indsamling', lav din indsamlingsside, del linket med dit netværk på Facebook, Twitter og email og modtag herefter donationer.

2. Hvad kan jeg samle ind til?

CAREMAKER gør det muligt for dig, at samle ind til alle formål. Om det er til et event, et projekt, til din familie, dine venner eller til dig selv, så kan der samles ind til alt. Har du brug for inspiration, så kig under Idéer til indsamlinger.

3. HVORDAN MODTAGER JEG DONATIONER ONLINE?

Med CAREMAKER er det altsammen indbygget! Når du har delt din indsamlingsside med dit netværk, kan de lave et bidrag ved at bruge deres betalingskort og herefter bliver indsamlingsbeløbet på din indsamlingsside opdateret. Det hele tager mindre end 1 minut. 

4. Hvordan får jeg de indsamlede midler?

Du skal ganske enkelt blot trykke 'stop' inde på din CAREMAKER profil. Få mere information her.  

5. Skal dem, som ønsker at bidrage have en CAREMAKER konto?

Nej! Dem, som ønsker at bidrage går blot ind på din indsamlingsside og gennemføre deres donation med betalingskort. 

6. Tager CAREMAKER nogle gebyrer?

CAREMAKER fratrækker automatisk 12,5% i  servicegebyr, af det samlede indsamlingsbeløb. Hvis du ikke modtager nogle donationer koster det ingenting. No cure, No pay. Eftersom servicegebyret automatisk fratrækkes, skal du ikke bekymre dig om en eventuel 'efterregning'. CAREMAKER er den bedste online-løsning til at starte effektive og personlige indsamlinger og alle de ekstra donationer du modtager vil nemt gøre det op for servicegebyret. 

7. Hvad bruges servicegebyret til?

Vi ønsker, at gøre det som vi er bedst til, nemlig at tilbyde et sublimt indsamlingsværktøj, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Servicegebyret på 12,5% af det indsamlede beløb, går derfor til vedligeholdelse og videreudvikling af vores indsamlingsplatform, markedføring af indsamlinger, kampagnekoordinering og hosting. Det er samtidig essentielt for os, at kunne levere en god og personlig service til vores brugere og dette benytter vi også servicegebyret til. Det er den eneste form for betaling, man som bruger betaler.

8. Hvorfor ikke bare lave en almindelig bankoverførsel?

CAREMAKER er mere end blot en betalingsform - det er et komplet indsamlings-system som konstant arbejder for dig imod dit indsamlingsmål. Udover flotte indsamlingssider og effektive delings-værktøjer giver CAREMAKER dig et komplet indsamlingsværktøj med masser af muligheder, som du uden tvivl vil kunne drage nytte af. Derudover sørger vi for sikkerhed og gennemsigtighed i dit indsamlingsforløb.

9. Skal jeg komme fra en velgørenhedsorganisation for at samle ind?

Nej! Alle kan starte en indsamling med CAREMAKER. Vores tusindvis af brugere samler oftest ind til personer de holder af, eller sociale projekter. CAREMAKER er udviklet sådan, at alle og enhver kan udrette fantastiske ting med de penge de indsamler online.  

10. Er der nogle grænser for hvor meget jeg må samle ind?

Selvfølgelig ikke! CAREMAKER brugere kan indsamle ligeså meget, som de har lyst.  

11. Kan jeg samle ind med Facebook og Twitter?

Selvfølgelig! Forbindelsen til Facebook og andre sociale medier er en stor del af grunden til hvorfor CAREMAKER virker så godt. Det bedste er, at alle som besøger din side og laver donationer også opfordres til at dele din indsamling på deres sociale medier - og på den måde tiltrækker de sammen med dig flere donationer!